Menu Close

Hinnoittelu

kirjoittanut Khris Berry
28. helmikuuta 2020
Yksi tyypillisimmistä huolenaiheista, joita minkä tahansa tyyppiset groomerit, grooming -yritys tai lemmikkieläinten asiantuntija käsittelee, on tarkalleen kuinka maksaa palvelut. Vastaukset kuitenkin vaihtelevat usein monimutkaisista kaavoista suojaamattomiin strategioihin yrityksestäsi riippuen sekä rahoitustaustasta.

Kun myyt tuotetta tai hyvää, on vähittäiskaupan kaavoja, jotka voit noudattaa, jotka takaavat asianmukaisen hinnoittelun, samoin kuin asianmukaisen voiton. Kuitenkin miten aloitat palveluidesi kustannukset? Kuinka tarkalleen kiinni taitosi, kokemuksesi, palvelun ja ajan oikein siihen vaikeasti lopulliseen numeroon, soitamme ”hintaan”?

Kuinka lukuisia teistä lukee tätä alueellasi muita hoitokauppoja, kun tunnit oman palvelun hinnoittelun? Tämän tekniikan virhe on totuudessa, että jokaisella yrityksellä ei ole täsmälleen samoja kustannuksia tai yleiskustannuksia; Juuri koska yksi kustannus toimii nurkkakaupassa, ei tarkoita täsmälleen samoja kustannuksia toiselle kulmakaupalle.

Valitettavasti lukuisia groomereita haastetaan, kun se koskee asianmukaisten hinnastrategioiden laatimista. Suuri kustannusrakenne ei vain anna yrityksesi menestyä, mutta tarjoaa myös tilaa talouskasvulle. Tämä on tyylikäs tapa toistaa, että monet groomerit löytävät itsensä suolakurkkuun, kun heidän hinnoittelu ei kasva heidän liiketoiminnan kanssa. Heitä käsitellään asiakkaidensa pahoinpitelyä ja takaiskuja, kun ne toteuttavat kustannusten nousua, samoin kuin he kamppailevat löytääkseen marginaaleja omien palkkojensa lisäämiseksi työntekijöiden maksamisen lisäksi. Joten miten voit tuottaa hinnoittelutekniikkaa, joka kasvaa yrityksesi kanssa samalla kun voit muuttaa hinnoittelua kustannusmuutoksena ajan myötä?

Tarkastellaan tyypillistä tilannetta, joka hoitajat kohtaavat usein, kun se koskee pysähtynyttä hinnoittelua sekä virheellistä kustannusasetusstrategiaa.
Mainokset

Darcy alkoi hoitaa useita vuosia sitten ja perusti hinnoittelunsa lähimpään kilpailijaansa tuolloin; He veloittivat 45 dollaria dollaria shih tzu -laitteesta, joten hän veloitti 46 dollaria dollaria samasta koirasta. Hän käsitteli suhteellisen hyvin, samoin kuin ennen sen ymmärtämistä, hänellä oli joukko Shih Tzu -asiakkaita rutiininomaisesti kaupassaan (samoin kuin lukuisia muita rotuja).

Ajan myötä hänen yrityksen kustannukset nousivat; Hänen käyttämänsä shampoot päätyivät paljon kalliimpiin, hänen täytyi korvata hoitopöytä sekä kuivausrumpu, samoin kuin hänen vuokransa, apuohjelmansa, vakuutusturvan ja verot olivat kaikki parannuksia vuosittain. Hän perusti hiukan kustannuksia yrittämään käsitellä nousevia kustannuksia, mutta hänen asiakkaansa työnsivät takaisin (kovasti). Itse asiassa muutama lähti ja löysi muita groomereita.

Vielä yhden vuoden kuluttua Darcy huomasi, että kustannusten nousu ei ollut riittävä torjumaan hänen liiketoiminnassaan käsittelevien kustannusten nousua. Hän työskenteli kovemmin kuin koskaan, mutta näytti kuitenkin tekevän vähemmän. Hänen asiakkaidensa viimeisen kustannuskorotuksen aikana aiheutuva epäsuotuisa reaktio sai hänet kuitenkin vastahakoisesti lisäämään kustannuksia uudelleen.

Mitä Darcy pitäisi tehdä? Miksi Darcylla oli vaikea pysyä ajan tasalla?

Darcy -kaltaiset groomerit etsivät usein vuoropuhelua tarkalleen, miten sekä kustannuskorotusten toteuttaminen ja tosiasiallisesti heidän etsimänsä todellinen vastaus on tarkalleen, kuinka luoda inflaatioon sopiva kustannustekniikka, parannetut elinkustannukset samoin kuin myös nousevina kuluina.

Joten mistä aloitat hinnoittelutekniikan perustamisessa, joka tekee sen ajan testin kautta?

Yksi korvaamaton hyödyke yrityksessäsi olet sinä – ja aika. Vaikka käytät vettä, sähköistä, shampoota sekä monenlaisia muita tuotteita, joiden kustannukset ovat yhteydessä niihin, aikasi on tärkein hyödyke, jonka myyt groomerina.

Jokainen groomer voi melko ja turvallisesti palvella rajoitetun määrän koiria päivittäin; Jokainen sekä jokainen meistä rajoittaa ajan myötä. Tämän todellisuuden perusteella ehdotan, että määrität hinnoittelurakenteen, joka on kehitetty tarjoamasi palvelujen kokonaismäärään kuluessa.

Ajan perusteella perustuvan kustannustekniikan määrittämiseksi vaadit noudattamaan muutamia helppoja parametreja.

Sinun tulisi ymmärtää yrityksen johtamisen kustannukset; Joka kuukausi, viikko, päivä ja tunnin kustannukset ovat yhteydessä siihen. Helppoksi ehdoin, jos lisäät kaikki kustannukset, jotka voit odottaa kohtaavan, sekä voittosi, ja jakautuu tunnin määrän perusteella, jonka voit todella työskennellä päivittäin, tunnistat tuntipinnan.

Tässä on esimerkki: Groomer A: n säännölliset kustannukset ovat 1200 dollaria (tämä sisältää mitä tahansa vuokrasopimuksesta veteen ja paperiliittimiin). Hän haluaa tuoda taloon 600 dollaria. Siksi Groomer A: n on tehtävä (brutto) 1800 dollaria/viikko. Groomer A toimii 8 tuntia päivässä/5 päivää viikossa; on kuitenkin todella vain noin 6 tuntia päivässä noin 6 tuntia joka päivä 2 tunnin oleskelun aikananull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *