Menu Close

Mews ja Nips: Kissojen salainen elämä: Mitä he tekevät, kun emme katso?

Nyt kun wifi -kamerat ovat helposti saatavilla, se ei ole enää aivan yhtä suuri salaisuus, mitä talomme kissamme tekevät, kun emme ole lähellä, mutta entä kissat, joilla on pääsy ulkona? Ison -Britannian Derbyn yliopiston käyttäytymisekologi Maren Huck asetti pienet kamerat 16 kissassa ja seurasi niitä jopa 4 vuotta, kun he esittivät lähiöitään. Vaikka tutkimus, jonka on kirjoittanut Samantha Watson, Manchesterin Manchesterin pääkaupunkiseudun yliopistossa-tehtiin enimmäkseen tekniikan tarkkuuden mittaamiseksi, duo on jo tehnyt joitain yllättäviä havaintoja. Lue lisää Science Magazine -verkkosivustosta.

Jos unohdat jonkin tämän viikon tietoisella kissalla esitetyistä tarinoista, tässä on Recap: Dr. Lynn Bahr vastasi maanantaina Reader -kysymyksiin, tarkistimme tiistaina Jackson Galaxyn uudet kissan probiootit keskiviikkona, vierasblogger Casey Hersch jaettu oppitunnit Paranemisensa kissastaan torstaina esittelimme lemmikkieläinten smoochies catnip -tarroja, ja perjantaina tarkistimme Rescue Meez: Matkani Siamese Rescue -sovelluksen läpi.

Tämän päivän videossa on ihana pelastustarina. Dean löysi Nalan tien varrelta, kun hän pyöräili Bosnian läpi. Nyt pari pyöräilee ympäri maailmaa yhdessä. Nauttia!

Pidä loistava viikonloppu!

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Mews ja Nips: Tällä pandemiakissalla oli salaisuus

Mews ja nips: kissojen sisäinen elämä

Mews ja nips: Walter Chandoha otti 90 000 kuvaa kissoista pitkän elämänsä aikana

«Katsaus: Rescue Meez: Matkani siamilaisen pelastuksen läpi
Assisi Animal Health ilmoittaa Assisi Loop Lounge Air and Atom Therapy Pads »

5 kommenttia Mewsistä ja NIP: stä: Kissojen salainen elämä: Mitä he tekevät, kun emme katso?

Grace sanoo:

17. kesäkuuta 2019 klo 14.11

Yksi kissastani katoaa koko päivän ja tulee vain ruokintaan, hän ei edes nukku talossa, haluaisin tietää, missä hän viettää päiviä ja yötä.

Vastaa

Eleanor Skibo sanoo:

15. kesäkuuta 2019 klo 20.18

Erittäin mielenkiintoinen, mitä karvaiset vaarat tekevät, kun me tai kukaan muu ei tarkkaile heitä! Kissoilla on taipumus esiintyä tavallisista temppuista, vaikka katsomme, mutta voidaan ajatella vain mitä seikkailuja he harjoittavat, kun emme katso. Mikä tahansa se on, toivon, että he kaikki pysyvät turvassa ja vaurioista.

Vastaa

Janine sanoo:

15. kesäkuuta 2019 klo 7.10

Haluaisin tietää, mitä talossani tapahtui sunnuntai -iltana, kun voima oli poissa. Yritimme viedä kissat hotelliin kanssamme, mutta Lulu pisti niin pahasti, päädyimme tuomaan heidät takaisin kotiin. Siitä lähtien Lulu ja Kiki ovat käihtyneet ja murisevat joka kerta, kun he näkevät toisiaan.

Vastaa

Ingrid sanoo:

16. kesäkuuta 2019 klo 5.26

Voi Janine, olen niin pahoillani! Kuulostaa siltä, että he eivät enää tunnista toisiaan. Mietin, onko Lulun kummajainen korostanut Kikiä vielä enemmän. Saatat joutua erottamaan ne ja esittämään ne uudelleen toisilleen, jos asiat eivät parane. Se on niin huolestuttava asia.

Vastaa

Darlene sanoo:

15. kesäkuuta 2019 klo 6.10

Mikä mukava videodekaani teki erityisen kaverin Nalassa. Kissat tekevät aina loistavan seuralaisen. Kissat eivät ole koskaan tylsää, että he tekevät aina jotain. Nala rakastaa Deania. Mikä loistava sidos.

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän verkkosivuston tietojen keräämisestä
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *