Menu Close

Parempi S.A.F.E. Kuin pahoillani

, kirjoittanut Kathy Hosler
1. kesäkuuta 2020
Kytket kuusi uutisia ja kuulet tarinan, joka saa sydämesi uppoaa. Joku rakastettu lemmikki kuoli sen hoidossa. Heti kaikki syyttävät groomeria – onko se perusteltua vai ei.

Tällaisten tapahtumien kielteinen julkisuus vaikuttaa kaikkiin groomereihin. Omistajat kuulevat nämä tarinat ja alkavat kyseenalaistaa, kuinka turvalliset heidän lemmikkinsä ovat, kun he ovat hoitolaitoksessa. Joskus on olemassa tällainen julkinen järkytys, että paikalliset ja valtion lainsäätäjät osallistuvat. Groomersin sääntelyä tai lisensointia koskevaa lainsäädäntöä on annettu osavaltioissa ympäri maata.

Mikä siinä on niin paha? Lainsäätäjät eivät yleensä tiedä mitään hoitoteollisuudesta. Poliitikot ovat kiinnostuneita vaalipiirinsä lemmikkieläinten turvallisuudesta, mutta se ei tee heistä päteviä hallitsemaan sitä, kuinka groomer harjoittaa liiketoimintaa. Tällä hetkellä yksikään valtio ei vaadi groomerien lisensointia, mutta viimeinen asia, jota groomers tarvitsee, on hallita ihmisiä, jotka eivät ymmärrä teollisuuttamme.

Osittain johtuen esiintymismahdollisuuksissa viimeisen viiden vuoden aikana American Kennel Club (AKC) -ministeriö (GR) -osasto on ollut erittäin kiireinen. AKC GR: llä on yhdeksän täyden aika- ja hallituksen suhteiden ja lainsäädäntöasiantuntijan ryhmä sekä liittovaltion ja osavaltion edunvalvojat, joilla on vuosien kokemus asioista, jotka vaikuttavat lemmikkieläinten hoitoteollisuuteen.

Yksi tämän päivän kiireellisimmistä kysymyksistä on hoitamisen turvallisuus. Joten se oli ensisijainen tavoite, kun Barkleigh Productions lähestyi AKC: tä salonkikurssin turvallisuuden kehittämisestä hoitaakseen hoitotoimenpiteitä ja protokollia työpaikallaan.
Mainokset

Pitkäaikaisen Groomerin, Pet -uran korkeakoulun perustajan ja AKC: n edustajan Susan Divine Sholarin, Barkleigh Productionsin ja AKC: n perustajan avulla suunnittelivat AKC S.A.F.E. (Turvallisuus, varmuus, perusteet, koulutus) hoito -ohjelma.

“Kukaan ei tiedä tätä teollisuutta paremmin kuin groomerit”, sanoo Sholar. ”Siksi emme halua, että poliitikot pakottavat meidät lisensoimaan. S.A.F.E. Ohjelman tarkoituksena oli tukea ja esitellä hoitoteollisuuden itsesääntelytoimia koulutuksen kautta. ”

”Kaikki tuntevat AKC: n”, Sholar jatkaa. ”Se on ollut olemassa yli 130 vuotta. Tämän hyvin tunnettu organisaation sertifiointi tuo uudistetun uskottavuuden ammattitaitollesi. ”

AKC S.A.F.E. Ohjelma on suunniteltu luomaan standardisoidut menettelyt hoidossa olevien lemmikkieläinten terveys- ja turvallisuuteen sekä salonkiin turvallisuuteen. Ohjelman valmistumisen jälkeen groomerit ja salongit voivat tulla sertifioituneiksi.

“Turvallisuus salonkikurssilla on kolmen osan kattava luokka, joka keskittyy lemmikkieläinten hoitoon, terveyteen, turvallisuuteen, onnettomuuksien välttämiseen, tautitietoisuuteen ja puhtaanapitoon”, rouva Sholar toteaa.

”Omistajat haluavat tietää, että pätevät, täysin koulutetut henkilöt hoitavat heidän lemmikkieläimiä. Jokaisen, joka on vuorovaikutuksessa lemmikkieläinten kanssa – Batherin ja Groomerin vastaanottovirkailijasta – on otettava S.A.F.E. tietysti. ”

AKC: n turvallisuuden loppuun saattaminen salonkikurssilla on osallistuja vastaanottamaan todistuksen. Sitten Groomersista, jotka läpäisevät kurssitestistä onnistuneesti, tulee AKC: n turvallisuussertifioituja groomereita. Lisäksi, jos heillä on salonki, heidän salonki voidaan myös sertifioida.

Groomers voi ottaa S.A.F.E. Kurssi hoitamisen näyttelyissä, jotka pidetään ympäri maata tai he voivat ottaa sen verkossa osoitteessa www.caninecollege.akc.org/collections/courses-for-groomers.

Ohjelma ei kata vain lemmikkieläinten turvallisuutta, vaan se keskittyy myös salonki -käytäntöihin, jotka voit ottaa käyttöön groomer -turvallisuuden varmistamiseksi. Kurssi opettaa osallistujille, kuinka välttää ongelmia tai onnettomuuksia, jotka voivat vahingoittaa ja mahdollisesti saada sinut kykenemättömäksi työskentelemään. Ja me kaikki tiedämme, kuinka taloudellisesti tuhoisa se voi olla, jos et voi toimia.

Jatkokasvatus on keskeinen osa ohjelmaa. Groomerin sertifiointi on uusittava joka toinen vuosi, ja se voidaan uusita verkossa. Salonit -sertifikaatti on uusittava vuosittain.

Kun he harkitsevat lisensointia, valtiot katsovat koulutuksen groomerien kanssa. Jos Groomers ja salongit ovat sertifioineet AKC: n kaltaisen tunnettu organisaatio, se antaa lainsäätäjille tietää, että Groomers tekee kaikkensa ollakseen turvallisimmat, inhimillisimmät talonmiehet äänestäjiensä lemmikkieläimistä.

Joissakin tapauksissa, kun teollisuutemme osoittaa, että omaa sertifiointia ja tarkastustaan ​​tarjoavassa itseään on olemassa itsesääntely, valtiot ovat olleet miellyttäviä, ettei lupaa harjoittaa.

On aika. Aika investoida itseesi ja tulevaisuuteen. Kurssin suorittaminen ja sertifioidut todisteet osoittavat asiakkaillesi ja yhteisölle, että hoidossa olevien lemmikkien turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää.

Saat kehystetyn varmenteen ja kopion valasta, jotta voit näyttää yrityksessäsi. AKC S.A.F.E. Groomers ja salongit saavat myös AKC Groomerfinder -verkkoetuja, joista yksi on verkkosivustolla ilmainen groomer- tai salonkiprofiili. Se mahdollistaa lemmikkieläinten omistajatnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *