Menu Close

10 virhettä Groomers Make

, kirjoittanut Daryl Conner
30. kesäkuuta 2017
Kaikki tekevät virheitä. Jotkut ovat merkityksettömiä esimerkiksi laittamalla keula koiraan, kun omistaja on joku, joka suosii bandaaneja. Jotkut ovat paljon suurempia ja voivat vaikuttaa toimeentulomme.

Tässä on 10 yleistä virhettä Groomers tyypillisesti tekevät ja miksi sinun pitäisi välttää niitä.

1. Ruoan ja juomien köyhien valintojen tekeminen (tai lainkaan syöminen/juominen) kiireisen työpäivän aikana. Hoito on työ henkisissä, tunne- ja fyysisissä haasteissa. Emme yksinkertaisesti voi olla parhaimmillaan sooda- ja perunalastuilla. Terveellisten ruokien suunnittelu, ostaminen ja valmistaminen kehon polttamiseen vie vähän aikaa, mutta jos meillä ei ole, riskimme verensokerin vaihtelut, jotka saavat meidät tuntemaan olonsa grouchiksi ja uupuneiksi lyhyellä aikavälillä ja terveysongelmia pitkällä aikavälillä.

Siellä on aktiivisia groomer -ryhmiä, joissa on ihmisiä, jotka omaksuvat terveelliset ruokailuvaihtoehdot, kuten koko 30, paleo ja paljon muuta. Muiden groomerien tuella, jotka päättävät syödä parhaiten, voi olla villisti rohkaisevaa. Parempi, kun teet hyviä valintoja, voi pitää sinut menossa.

2. Kengät, jotka eivät tue sinua oikein. Tämä voi tuntua typerältä, mutta jos jalkojamme ei tueta oikein, biomekaniikka toimii meitä vastaan. Palautamme huomattavan määrän jalkojemme paineita pelkästään seisomalla. Lisää kävely, kiertäminen, nostaminen ja koirien kanssa tekeminen, jotka joissain tapauksissa eivät halua käsitellä, kaikki navigoidessaan liukkaita lattiat, ja sinulla voi olla resepti katastrofille. Jos jalkamme eivät ole hyviä kenkiä, ne eivät voi tukea vartaloamme, ja muiden lihaksen ja nivelten tulisi toimia kovemmin kompensoidakseen. Lisäksi kipeät jalat saavat meidät tuntemaan uupuneet ja surkeat. Kuka tarvitsee sitä?
Mainokset

3. Usein estämä kysymys hoitopaikoilla on: “Kuinka vältät polttamista?” Vastaus on yksinkertainen. Älä työskentele liian useita tunteja. Groomerit ovat tunnettuja työskentelemästä liian lukuisia päiviä viikossa ja liian lukuisia tunteja päivässä. Lukuisat meistä eivät ota lomia. Aikataulu, joka ei tarjoa aikaa lepoon, rentoutumiseen ja tauko työn stressistä, on sellainen, joka asettaa kaikki groomerit nopealle radalle palamaan. Miksi groomerit työskentelevät niin lukuisia tunteja? Usein se johtuu siitä, että he veloittavat heidän palveluitaan, mikä johtaa meihin erehdykseen numero 4.

4. Ei veloita tarpeeksi taitoihisi. On välttämätöntä, että groomerit tietävät, mitkä heidän yrityksen kustannukset ovat, jotta he voivat veloittaa riittävästi palveluistaan ​​ja tuottaa voittoa päivän päätteeksi. Tämä merkitsee hyvän, kovan ilmeen ottamista minkä tahansa kulujen (vuokra/asuntolaina, tarvikkeet, energiakustannukset, jätteiden hävittäminen, vakuutukset jne.) Ja laatimaan suunnitelma riittävästi jokaisesta sulhanen lemmikistä, jotta sinulla ei ole Työskentelemään 60 – tunnin viikko vain pitääksesi ovet auki. Hyvien lemmikkieläinten groomereilla on selkeä taitojoukko, joka on kysyntää. Älä alenta itseäsi.

5. Vältetään vuotuiset hinnankorotukset. Yrityksen tekemisen kustannuksesi nousevat joka vuosi. Myös hintojesi on nouseva. Jos laitat tämän muutaman vuoden ajan, sinulla on oltava suurempi lisäys, ja se voi pelottaa asiakkaita. On parempi nostaa korkoja pieni määrä vuodessa. Lukuisat groomerit päättävät tehdä tämän kesäkuukausina, välttäen korotuskorotuksia loma- tai talvikauden aikana.

6. Ei ole asianmukaista vakuutusta. vahinkoja sattuu. Tulipalot, tulvat, luonnonkatastrofit. Asiakkaat voivat liukastua ja pudota polullesi; Koira voi pureskella hihnan läpi ja paeta. Yksi vakuuttamaton onnettomuus voi tuhota kaiken kovan työn, jonka olet tehnyt yrityksen luomiseksi, jos sinulla ei ole riittävää vakuutusta. Puhu jonkun kanssa, joka tuntee teollisuuden ja ostaa politiikan, joka kattaa sellaiset onnettomuudet, jotka ovat erityisiä groomereille. Keskimääräisessä pienessä hoitokaupassa voi olla erinomainen vakuutusturva noin 8–10 Springer -spanielista vuodessa noin 8–10 Springer -spanielista. Kun katsot sitä sellaisena, eikö se näytä typerältä, ettei ole oikein vakuutettu?

7. Huolehdi tulevaisuudesta. Niin lukuisat groomerit eivät sijoita eläkesuunnitelmaan. Historiallisesti eläkkeelle siirtymistä koskevat amerikkalaiset, ja katsottuna muihin groomereihini näyttää siltä, ​​että monet meistä ovat syyllisiä juuri tämän tekemiseen. Jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja, IRA: n perustaminen on helppo asia ja se on asetettu auto, joka on valmistettu tililtäsi kuukaudessa. Nese -munan katseleminen kasvaa ja tietäen, että jonain päivänä sinulla todella on varaa jäädä eläkkeelle, on upea mukavuus.

8. Sijoita takaisin yritykseesi. Asioiden liukuminen voi olla helppoa, mutta ihannetapauksessa meidän pitäisi kaikkien pitää yrityksesi ulkonäkö. Työalueet voivat tulla nuhjuisia ja kauppavirtauksia ajan myötä, kannattaa pitää asiat hyvässä korjauksessa sekä näyttää (ja haju!) Miellyttävänä. Meidän pitäisi myös investoida mainontaan, jos meillä on vielä tiloja kalentereidemme täyttämiseksi.

9. Sijoittamisesta puhutaan, onko sinulla koko ajan säästötyökaluja saatavilla? Clippervac © -järjestelmät, uimajärjestelmät, suuren nopeuden kuivausrummut, ergonomisesti sopivat kylpyammeet ja pöydät ovat kaikki investointeja, jotkanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *