Menu Close

Äärimmäinen opas: Tarkalleen kuinka estää koiranpentu puremasta sekä nipputtamista

Tämä julkaisu voi sisältää tytäryhtiölinkkejä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita liiketoiminnasta, joka on huomattava tässä viestissä.
Onko sinulla suupentu?
Pentusi jatkuvasti nappuloiva chomping tuhoaa kädet, jalat, jalat ja käsivarret?
Jos tämä näyttää koiranpennulta, olet tullut parhaaseen paikkaan!
Tervetuloa äärimmäiseen oppaana siitä, kuinka estää koiranpentu puremasta ja nipistämästä!
Kuinka estää koiranpentu puremasta ja nipistämistä
Olen lisännyt 6 opasta sekä palvelun koiranpentuja koulutuksessa (päivitys: Olemme nyt 11: ssä ja laskemalla!), Käsitellyt ja kouluttaneet monia muita 7 viikon 18 kuukauden ikäisiä opaspentuja, samoin kuin myös paljon nuoria pentuja.
Uskokaa minua, kun sanon, että ymmärrän vähän vähän suu -pentuja ja heidän pieniä tikarihampaansa.
Olen kokenut muutaman puhkaisuhaavan aikani. Jokainen bit nip on kuitenkin todella ollut tyypillinen osa koiranpennun tottumuksia samoin kuin on olemassa muutamia asioita, jotka olen huomannut tekevän minimoimaan veristen käsien, jalkojen, käsivarsien, jalkojen, vartalon ja takapuolen vaurioiden minimoimiseksi (sekä takapuolen (takapuolet (takapuolet (Butt He eivät ole vielä saaneet minua sopimukseen tai päätä …).

Nopea pääsy: Jos sinulla on pentukoulutuskysymyksiä, sinun pitäisi liittyä koiranpentujen koulutusideoihimme sähköpostiluetteloon ja saada välitön pääsy uuteen koiranpennun omistajan tarkistuslistalle PDF. Aloita napsauttamalla tätä.

Kuinka estää koiranpentu puremasta ja nipistämistä
Kuulemme nämä huolet koko ajan:
Kuinka saan koiranpentu lopettamaan käteni puremisen?
Pentuni on hieno, mutta hän puree minua aina. Kuinka saan hänet lopettamaan puremisen?
Pennun hampaat ovat niin teräviä! Mitä teen saadakseni hänet lopettamaan suuhun käyttäytymisensä?

Tässä on tarkka lainaus yhdeltä lukijaltamme:

… Puolisoni ja minä juuri omaksun ihanan naisten keltaisen laboratorion. Stella on 8 1/2 viikkoa vanha, samoin kuin meillä on ollut hänet hieman yli viikon. Haluan pomppia joitain huolenaiheita siitä, mitä olen tarkistanut sivustoltasi, kun Stella ajaa meitä hulluksi … pureva. Menemään yhdessä pureskelun kanssa, hän on saanut paljon enemmän kuin kosketus nippy. Heck, hän on napsauttanut sopimukseni, kun pidin häntä pari kertaa. Jälleen mikään korjaukset tai sivuuttaminen ei auta…
–Stellaan isä
Se oli oikeastaan ​​vain yksi pesulaluettelosta huolenaiheista Stella -isällä oli Stella -pomppi 8 1/2 viikon ikäinen Labradorin noutajapentu.
Joten huolenaihe on tarkalleen, kuinka lopetat pentua puremisen.
Suuttava, purema, nippy, pentu on täysin tyypillinen ja olen todella järkyttynyt, jos et kokenut joitain kasvavia kipuja nippy -koiranpentulla.
Kuten aiemmin totesin, olen kasvanut koiranpentuja jo jonkin aikaa, samoin kuin muutamat ryhmäni muut ovat olleet koiranpentuja yli 25 vuotta ja kasvanneet paljon tai paljon enemmän koiranpentuja Guide -koiran ohjelmassa.
Joka kerta kun näen heidät uudella koiranpennulla, näen väistämättä tikarin kaltaisia ​​puhkaisemerkkejä heidän käsiinsä ja ranteisiin.

Jopa kokenut koiranpennunkorottaja päätyy yleensä näihin vilkkaisiin opaspennuihin.
Siellä on hienoja uutisia. Paljon koiranpentuja voidaan kouluttaa hallitsemaan ja vähentämään niiden puremista melko helposti.
Voit näyttää koiranpennullesi tarkalleen, kuinka saada pehmeä suu ja työskennellä mentoroidakseen häntä pureman estämistä.
Tässä on joitain ideoita asioista, joita voit tehdä vähentääksesi bit -vampyyriltäsi saamiasi puhkaisuhaavoja … tarkoitan niputa iloa?
Vinkkejä tarkalleen kuinka estää pentua puremasta
Vinkkejä tarkalleen kuinka estää koiranpentu puremasta, kuten tämä lil -kaveri.
Yksi syy siihen, miksi koiranpennut pysyvät pentuekavereidensa kanssa, kunnes he ovat 7-8 viikkoa vanhoja, on niin, että he löytävät pureman estämisen.
Jos olet koskaan havainnut pentueen, joka pelaa sinua todennäköisesti, huomasi todennäköisesti, että jotkut koiranpennut saavat hiukan niin vilkkaat purevat ja nipistävät.

Kun koiranpennut leikkivät, purevat, samoin kuin nipistävät toisiaan toistensa pelaamisen pysähtyessä, kun yksi pentuista päästää hukuksen ja kävelee pois.
Ajan myötä koiranpennut huomaavat, että samoin kuin vaikeat päättyy leikkimisiksi ja huomaavat pehmentävänsä suunsa. Loppujen lopuksi koiranpennut eivät koskaan halua, että leikkikausi päättyy … eikö niin?
Tämä vie meidät ensimmäiseen ideamme siitä, kuinka estää koiranpentu puremasta:
1. Saa koiranpennun uskomaan, että hän satuttaa sinua, kun hän puree päästämällä pentu Yelp!
Pohjimmiltaan yrität toistaa täsmälleen samat tavat kuin yksi muusta pentueen pentuista.
Joten anna hyvän huutavan hätää pennuasi hetkeksi ja lopettaa pelaaminen hänen kanssaan. Tämä näyttää koiranpennullesi, että kun hän puree, niin vaikeaa toistoaikaa päättyy.
Play -aika on välttämätöntä, kun teet tämän, koska olen nähnyt samoin kuin kokeneet koiranpennut, jotka uskovat, että Yelp on Jnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *