Menu Close

5 estettä koirankävelyyrityksen perustamiselle – samoin kuin mitä voit tehdä

haluat aloittaa koirankävelijänä tai kasvattaa koirasi kävelyliiketoimintaa? Haluat napsauttaa linkkiä täällä.

Esteet koirankävelyliiketoiminnan perustamiseen ja tarkalleen kuinka voittaa ne

Minulla oli koiran kävelyliiketoiminta Pohjois -Dakotassa viisi vuotta, samoin kuin äskettäin aloitin koiran kävelyliiketoiminnan Kaliforniassa. Kun olen tehnyt tämän kahdesti, olen tietoinen vaikeuksista, joita uuden koiran kävelijät kohtaavat.

Suorita on muutama este, johon voit törmätä, jos aloitat koiran kävelyliiketoiminnan sen lisäksi, kuinka ne voitetaan.

Este #1 – kaupunkisi on myös vähän tukemaan koiran kävelyliiketoimintaa

Tämä voi olla totta. Joillakin alueilla ei ehkä ole riittävästi potentiaalisia asiakkaita, samoin kuin joudut ehkä ajattelemaan koirien kävelyä vain osa-aikaisesti. Saan henkilökohtaisesti yritykseni perustamaan 13 000 ihmisen kaupunkiin, jotta voin suhtautua.

Jos olet maaseutualueella, saatat käsitellä vielä enemmän ongelmia, koska siellä olevat ihmiset eivät ehkä edes usko palkkaamaan ”koiran kävelijää”. Toisaalta vaadit vain noin 20 asiakasta noin saadaksesi sen toimimaan. Jos kaupungissasi on vain 5000 ihmistä, sinun pitäisi silti pystyä löytämään 20, jotka saattavat käyttää koirankävelyä. Sinun on vain tehtävä paljon kovemmin löytääksesi ne.

Mitä voit tehdä:

Hyväksy asiakkaat lähellä kaupungeissa. Voit aina kaventaa palvelualuetta tulevaisuudessa.

Tarjoa enemmän palveluita, kuten lemmikkitaksipalvelu, koiran koulutus, kodin lennolle, lemmikki, joka istuu asiakkaiden kodeissa, talvella matkustavien ihmisille istuva koti.

Pyydä hyviä ystäviäsi ripustamaan yksi lentäjistäsi heidän taukotiloihinsa töissä ja jakamaan käyntikortit työtovereilleen. Laitokset ja sairaalat ovat erinomaisia ​​paikkoja lentäjille.

Harkitse palveluidesi laajentamista maaseutualueille, mutta maksuta lisämaksu kaasusta ja matka -ajasta.

Ymmärrä alueelliset yritysten omistajat, kuten eläinlääkärit, groomerit ja kouluttajat.

Laita luokiteltu mainos alueellisiin sanomalehteisi ja kaikenlaiset muut alueelliset julkaisut.

Este #2 – Alueesi on kyllästetty koiran kävelijöillä

Menin alueelta, jolla olin ainoa koiran kävelijä alueelle, jolla on useita, joten kuulen.

Mitä voit tehdä:

Tarjoa jotain ainutlaatuista alueellesi, kuten koiran juokseminen, koiran kenttätrips, hihnan ulkopuolella, lemmikkieläinten taksipalvelu tai löysä hihnan harjoittelu. Tarjotaanko kaikkia näitä palveluita jo? Sitten luovampi ja keksiä jotain erilaista.

Keskitä mainonta riippumatta siitä, mikä tekee yrityksestäsi ainutlaatuisen.

Sijoita korkealaatuisiin käyntikortteihin, joten sinun on erottuva muun muassa. Palkkaa suunnittelija auttamaan sinua – se on sen arvoista.

Palkkaa suunnittelija tuottamaan sinulle joitain yksinkertaisia ​​esitteitä, joita voit kysyä alueellisilta eläinlääkäreiltä ja muilta esille. Saatat myös jakaa nämä alueellisissa tapahtumissa.

Hanki pakarasi saataville päivittäin tyydyttämällä muita yritysomistajia ja jakamalla tietosi naapuruustapahtumissa, kuten Humane Society -rahastojen keräilijöissä, kadunmessuilla ja niin edelleen.

Varmista, että sinulla on olemassaolo Selaa -moottoreissa (katso alla).

Verkosto vakiintuneiden koirankävelijöiden ja lemmikkieläinten hoitajien kanssa.

Varmista, että sinulla on koiran kävelyvakuutus sekä koirasi kävelyliiketoimintalomakkeet, jotka ovat valmiita menemään, joten et sekoita tehdä tätä, kun saat ensimmäisen asiakkaan.

Este #3 – Koiran kävelyliiketoiminta ei sijoita Googlessa

Kun ihmettelet, kuinka aloittaa koiran kävelypalvelu, yksi parhaimmista tapauksista saada asiakkaita on sijoittaa Internet -hakuihin, mukaan lukien kaupunkisi tai alueen nimi. Esimerkiksi ”Solana Beach Dog Walking” tai “Dog Walkers Fargo”. Tämä voi kuitenkin olla vaikeaa, jos alueellasi on paljon kilpailua, etenkin jos sinulla on uusi verkkosivusto.

Mitä voit tehdä:

Aseta Yelp -profiili yrityksellesi ja täytä kaikki siellä olevat tiedot. Pyydä hyviä ystäviäsi ja asiakkaitasi jättämään arvosteluja.

Tee täsmälleen samat Facebook -fanisivulla varmista, että sisällytä tarjoamasi palvelut tarjoamasi alueiden lisäksi.

Harkitse yrityksesi markkinointia käyttämällä Google AdWordsia muutaman kuukauden ajan. Nämä ovat mainoksia, jotka ilmestyvät sekä luetteloiden kärjessä ja selauksen tulosten puolella.

Este #4 – olet huolissasi, ettet ansaitse riittävästi rahaa

Joidenkin vankien asiakkaiden kehittäminen vie aikaa.

Mitä voit tehdä:

Pidä tehtäväsi toistaiseksi, mutta aloita koiran kävelyliiketoiminnan markkinoiminen hienosti kolme kuukautta ennen kuin ajattelet toisen työpaikan poistumista.

Luo odotusluettelo nyt, jotta voit ottaa yhteyttä näihin mahdollisiin asiakkaisiin, kun lopetat työsi.

Aloita koirien kävelypäivät vapaapäivinä.Harkitse osa-aikaisesti työskentelyä nykyisessä tehtävässäsi siirtyessäsi.

Katso, voitko järjestää rutiinisi nykyisessä tehtävässäsi, jotta työskentelet neljä päivää viiden sijasta.

Este #5 – Hyvät ystäväsi uskovat koirankävelyyrityksen perustamisen hulluksi

Juoksin tähän melko vähän ensimmäistä kertaa, kun aloitin koiran kävelyliiketoiminnan. Ihmiset uskoivat olevani pähkinöitä pikemminkin “turvalliselle” työhöni. syytä minua? Työskentelin sanomalehdessä!

Mitä voit tehdä:

Ohita alamäkiä. Vietä aikaa positiivisten, tukevien ihmisten kanssa.

Jos puolisosi tai kumppanisi on kyse asianomaisesta, yritä kuunnella hänen huolenaiheitaan, anna hänen ymmärtää tarkalleen, kuinka vakava olet ajatuksessa.

Tiedä, että koiran kävely voi ehdottomasti olla vakava ura, jos olet intohimoinen ja viisas siitä. Joskus se auttaa kuulemaan joku, joka on ollut siellä. Tarkistin viestini: Kuinka voin aloittaa koiran kävelyliiketoiminnan?

Hanki koirani kävelyliiketoiminta e -kirja

Osta satojen avustama e -kirja, joka aloittaa omat koiran kävelyyritykset.

Napsauta alla olevaa tilauspainiketta ladataksesi kopion tarkalleen kuinka aloittaa koiran kävelyliiketoiminta.

TILAA NYT

E-kirjani on vaiheittainen opas, joka on suunniteltu auttamaan sinua aloittamaan tai kasvattamaan koirasi kävelyliiketoimintaa mahdollisimman nopeasti. Tutustu jollekulta, joka on ollut siellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *