Menu Close

Muistaminen Elsie, erinomainen koiran

[kehys src = ”http://www.thatmutt.com/web/wp-content/uploads/2015/08/elsie-and-me.jpg” Target = ”_ Itse ”Leveys =” 620 ″ korkeus = ”387 ″ alt =” Elsie The Golden Noucher ja Me ”Align =” Center ”pretTyphoto =” False ”] Vanhempieni kultainen noutaja Elsie on kuollut.

Äitini sävelsi lyhyen artikkelin koiransa menettämisestä, samoin kuin jaoin sen Facebookissa kuitenkin halusin jakaa sen myös täällä.

Elsieä rakastettiin.

Hänet esiintyi täällä useita kertoja. Et voi etsiä blogiani pitkään tekemättä hänen upeita kasvojaan, mainintaa hänen nimestään.

Sen lisäksi, että vanhempani ovat menossa sellaisella surulla, yksi tämän menetyksen vaikeimmista osista on oman koirani hyväksyminen ikääntyvä.

Ace on 3 vuotta nuorempi kuin Elsie, mutta valtava mies, samoin kuin sen ympärillä ei ole menetelmää; Koirani on päätynyt vanhaan.

Menetäessään Elsieä tunnen, että olen menettänyt pienen osan ässä, säie, joka yhdistää meidät kaikki.

Tämä koirien kolmikko – ässä, Elsie ja vanhempieni toinen koiran Sophie – on vielä ollut hienoin koiraryhmämme.

Ace sekä Elsie viettivät monia, lukuisia päiviä yhdessä Wisconsinissa, kahlaavat uima -altaissa, kamameiden vieressä, vain olemalla ihmistensä kanssa kuin noutajat yleensä tekevät.

Samaan aikaan Sophie The Springer noudattaa yleisesti nenäänsä (Love You, Sophie), sprinttien, pomppimisen, kaivamisen ja seurannan. Noutajillamme oli siinä vähän korko.

Ja nyt Elsie on ensimmäinen, joka kulkee tässä erinomaisten koirien ryhmässä.

Minulle hänen elämänsä edustaa vuosikymmentä, jolloin aloin työskennellä journalismissa, aloitin koirien ympärillä olevan yrityksen, rakastuin, omaksui omat eläimet, teki jonkinlaisen elämän itselleni.

Jatkan tietysti eteenpäin siirtämistä. On vain vaikeaa siirtää ilman kaikkia näitä koiria.

Selaa mukavuuden suhteen luotan muiden esseisiin.

Blogikirjoittaja Will Kearneyn teoksen “Lost the Dog” -tapahtumassa käytetty James Thurber -lainaus koskettaa minua, sydämen murtautumista. (Lue Kearneyn täysi julkaisu täältä.)

Hänen surunsa koiran menetyksestä, vähän nuori poika tarkoittaa ensimmäistä kertaa Tiptoessa, kurkistamalla ihmisyyden ruplaista kauppaa. Tämän monien surujen jälkeen hänelle ei voi tehdä mitään elämää, jota hän ei pysty jotenkin kantaa.

Jokainen, joka on pitänyt koiran, ymmärtää. Sen kanssa emme ole yksin.

Elsie, sinua rakastetaan.

Lue paljon lisää Elsiestä täältä ja täältä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *