Menu Close

Mentorointi: Parhaat ohjaajat ovat Michelle Knowlesin harjoittelijat

31. elokuuta 2019
Olen aidosti velkaa ammatini naiselle nimeltä Phyllis Stansberry. Et ehkä ymmärrä kuka hän on, koska hän ei voittanut minkäänlaista palkintoa tai menemään hoitotarjouksiin… tai edes ymmärtänyt tarkalleen kuinka tehdä koiria. Silti hän on välttämätön henkilö, joka aloitti minut tiellä missä olen tänään.

Rouva Phyllisillä oli pieni, tahraton, neljän taulukon myymälä Southportissa, Indianassa, ja hän oli kehittänyt vankan ja luotettavan asiakaskunnan, joka oli maksanut hänen asuntolainastaan, laittaa kaksi lastaan korkeakouluun ja lopulta maksoi eläkkeelle siirtymisestä . Kun hän oli siinä, hän myös koulutti muutamia parhaimmista groomereistä, joita olen koskaan tuntenut, toimittamalla heille kaupan ja pitäen heidät työllistymisensä ajan, kunnes oli aika astua seuraavaan seikkailuunsa.

Voin pitää mielessä kertoa hänelle vaikean hoitopäivän jälkeen, että tämä oli minulle vain askel, samoin kuin en aio hoitaa ikuisesti. Sitten hän totesi jotain, jota en koskaan unohda: “Maksa kiinnostus siitä, mitä löydät täältä, samoin kuin mitä koirat käskevät varmistaa, että voit olla valmis mihin tahansa, mitä sinun tapaasi tulee”.

Uskoin, mitä hän totesi viikon ajan, pakkomielle siitä, mitä se tarkoitti. Joten aloin todella maksaa korkoa jokaiselle hänen tekemästään asiasta; Tarkalleen kuinka hän pesi tarkalleen kuinka hän kaatoi tuotteitaan, kuinka hän puhui asiakkailleen, samoin kuin tarkalleen kuinka hän kiinnitti koiria sekä kauppaan tulevia kissoja.
Mainokset

Uailin huskya, yksi ensimmäisistä ensimmäisistä, samoin kuin hän käski minun varmistaa, että huuhtelin sen mahtavassa vedessä, jotta hiukset vapauttaisivat. Kysyin häneltä, miksi näin oli niin, samoin kuin hän totesi, etten todella ymmärrä. Ilman kumpaakaan meistä tietäen, menimme molemmat taloon ja tutkimme aiheita sekä keksimme joitain vastauksia. Mahtavat vesihuiuhut auttavat sulkemaan ja tasoittamaan hiusten kynsinauhaa, joka auttaa löysät akselit liukumaan turkista. Nauroimme yhtä ja jatkuimme päivästämme.

Minulle on aina tyytyväinen siihen, että hän ei ollut peloissaan tehdä virheitä tai ei ymmärtänyt jotain, koska kun kompastuin häntä, hän myöntää, että hän ei kuitenkaan ymmärtänyt minulle vastausta heti, kun hän saattaa löytää sellaisen. Älä tee virhettä – hän oli poistanut odotukset siitä, mitkä olivat tehtäviäni, ja odottivat minua verkossa yhtä paljon kuin hänen standardit – mutta hän ei koskaan huutanut tai syytetty, samoin kuin oli aina valmis auttamaan, jos tarvitset sitä.

Minulla on lukuisia ihmisiä, jotka ovat kiitollisia siitä, että löysin kauppaa, monet heistä mentorit, muutamat heistä vain katkelmasta tietoa, joka johti minut seuraavaan kysymykseen, samoin kuin suuret osa heistä, ja samoin kuin samoin kuin Silti ovat, opiskelijat. Kukaan ei testaa sinua kuin harjoittelija, joka on nälkäinen tietoa varten, nauttii niin paljon kuin pystyt tarjoamaan, ja vaatii ymmärtää asioita, joista et ole vielä edes uskonut. Monta kertaa minun on pitänyt kertoa heille, että minulla ei ole vastausta, mutta varmistan sekä löytäneensä sellaisen, jos sitä tarjotaan.

Opetus, mentorointi ja oppisopimuskoulutukset ovat olleet näiden markkinoiden selkäranka pitkään. Päivän aikana hoitolaitoksia oli vähän, mutta halu hoitamaan eläimiä oli vahva. Olen kuullut kollegoiden valittavan totuudesta, että aloittelijoiden avustaminen oli yhtä vaikeaa kuin he pitävät kokemuksista. Vaikka tätä tarvitaan yrityksen johtamiseen, ymmärrän samoin, että kieltäytyessään tarjoamasta aloittelijaa kokeilua, meistä saattaa puuttua timantti karkeasta.

Minulla on kolmen politiikka: Jos he osoittavat kiinnostusta, ilmestyvät ajoissa ja tarjoavat minulle parhaansa, jatkan heille aina mahdollisuutta. Monet ihmiset ottivat minulle mahdollisuuksia sekä maksan, jotka riippuvat niin monta kertaa kuin pystyn.

Paljon enemmän opetan, paljon enemmän opin. Aina on uusia tekniikoita, uusia tuotteita sekä uusia tyylejä. Harjoittelijan huolenaiheiden saatavilla auttaa sinua näkemään juurtuneiden uskomusten ja rutiinien ohi ja auttavat sinua päätymään paljon parempi opettaja seuraavalle tuoreiden ja faced Groomers -ryhmien ryhmälle, innostuneeksi absorboimaan mitä tahansa hoitamista.

Minulla on paljon kiitosta matkallani siitä, että päädyin lemmikkieläimeksi, mutta se todella alkoi rouva Phyllis. samoin kuin en koskaan muista, että hän opetti minulle tärkeitä asioita; Muutama näistä oppitunneista oli vain elämän oppitunteja. Rakastava löytääkseen sekä muokkaamisen käytettävissä avaa ovet, joita et koskaan edes ymmärtänyt, olivat siellä. Olemme kaikki opiskelijoita; Olemme kaikki myös opettajia. Parhaat ohjaajat ovat myös opiskelijoita.

Joten täällä olen täsmälleen samalla askelkiellä toivoen, että voin välittää sen, mitä ymmärrän ennen aikani tekemistä. Kiitos sinulle, rouva Phyllis. ✂️

Kaikki yhteensä

70

Osakkeet

70

0 –

0 –

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *