Menu Close

Heinäkuun neljäs ilotulitus ei ole hauskaa eläimille!

Ideat pitää perheesi lemmikkieläimiä riskitöntä yötä ennen vuoden vilkkainta päivää Yhdysvaltain turvakoteille

Itsenäisyyspäivä voi olla meille hauskaa, mutta perheen lemmikkieläimille se voi olla pelottava ja jopa vaarallinen. 5. heinäkuuta on vuoden vilkkain päivä eläinten turvakoteissa, koska kaverieläimet, jotka pakenivat pelossa edellisenä iltana, löydetään mailin päässä koteistaan, häiriintyneinä ja uupuneina. Ahdistuneet kotitaloudet huomaavat yleensä kadujen selaamisen sekä turvakodit, jotka yrittävät löytää arvokkaan kotitalouden jäsenen, jonka huolenaihe sai hänet hyppäämään korkeaan aitaan tai rikkomaan hihnansa tai ketjunsa.

Ilotulitus ja perheen lemmikkieläimet eivät sekoita, joten löydä tarkalleen kuinka pitää hienoimmat hyvät ystäväsi riskitöntä ja rauhallisena itseluottamuspäiväjuhlissa. (PRNewsfoto/American Humane)

Jos lemmikkisi on järkyttynyt ukkosta, oven isku tai muut kovat äänet, heinäkuun neljäs ilotulitus on ehdottoman kauhistuttavaa, joten ota nämä varotoimenpiteet:

Perheen lemmikit eivät nautti ilotulitusnäytöstä, joten jätä ne kotiin! Pidä ne sisällä, suojattu kovilta ääniltä. Pidä ikkunat kiinni ja piirrä sävyt vähentämään melua ja valon välähdyksiä.

Jos kovat äänet järkyttävät lemmikkisi, älä jätä niitä rauhaan, kun vietät juhlia; Varmista, että joku voi pysyä heidän kanssaan. Jos olet kotona, toimi rauhallisena ja tarjoa heille rauhoittavia perheen lemmikkieläimiä ja halauksia… Eläimet odottavat sinua nähdäksesi tarkalleen kuinka reagoit.

Jos uskot, että perheesi lemmikkisi on rauhoittava, pyydä neuvoja eläinlääkäriltäsi hyvissä ajoin.

Ota yhteyttä eläinkäyttäjään työskentelemään perheesi kanssa heidän pelkojensa kanssa. Joillakin positiivisella vahvistuksella ja tapojen säätökoulutuksella seuraavaan itseluottamuspäivään mennessä kaikki saatat olla huolettomia!

Varmista, että kaikki tunnisteet liittyvät asianmukaisesti lemmikkisi kaulukseen ja että niillä on nykyinen, ota yhteyttä tietoihin, mukaan lukien solunumerot.

Päivitä mikrosirun rekisteröinnit sekä lemmikkieläinlupatiedot varmistaaksesi, että ne ovat ajan tasalla.

“Hieman ja valmistelun avulla neljäs heinäkuu voi olla hauskaa ihmisille ja lemmikkieläimille riskitöntä”, toteaa tohtori Robin Ganzert, American Humane -yrityksen toimitusjohtaja. “Pidämme hienoimmat hyvät ystävämme rauhallisina ja rauhallisina, jotta voimme jatkaa nauttimista heistä.

Lähde amerikkalainen inhimillinen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *