Menu Close

[Uusi tuote] Bell Rock Growers Organic Self Grow Grow Pet Eco-Friendlies

Addthis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookshare-sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore4

Kasvit ja kukat ovat kaunis tapa tuoda ulkona kotiisi, mutta oletko koskaan saanut koirasi tai kissasi naulaamalla lehtiä tai terälehteä? Lukuisat eläimet haluavat syödä kasveja, turvetta ja kukkia. Vaikka tälle käyttäytymiselle on erilaisia ​​syitä, ravitsemustilojen täyttämisestä vain maun pitämiseen, kasvien syöminen voi olla haitallista lemmikkisi suhteen. Itse asiassa jotkut kasvit voivat olla erittäin myrkyllisiä kissoille ja koirille. Kasvata omat terveelliset lemmikkisi ekologiset ystäväsi tyydyttääksesi lemmikkisi halu laiduttaa Bell Rock -viljelijöiden orgaanisia itse kasvavia lemmikkieläinten vihreitä.

Miksi koirat ja kissat syövät ruohoa?

Koirat ja kissat syövät kasveja, turvetta sekä kukkia monista syistä, mukaan lukien tylsyyden, leikkisyyden, nälän sekä ravinto- ja/tai ruuansulatuksen tarpeiden tyydyttämiseksi. Turve on tyypillisin kasvi, jota koirat syövät, samoin kuin vaikka turve itse aiheuttaa vähän vaurioita lemmikkisi, ei ole menetelmää ymmärtää, mikä tuon turvelle voi olla vaarallista. Lannoite, rikkakasvien tappaja ja torjunta -aineet saattavat tehdä lemmikkistäsi erittäin sairaita. Muut kasvit ja kukat ovat samoin myrkyllisiä kissoille että koirille. Tunnetut huonekasvit, kuten Diffenbachia, Philodendrons, saniaiset, liljat, sekä joulutähti voivat kaikki olla myrkyllisiä lemmikkieläimille.

Siksi on välttämätöntä olla varma, että varsin uusi huonekasvi, jonka tuodat taloon eläintilaan, on riskitön eläinten syömistä. ASPCA tarjoaa aakkosellinen luettelo yli 1000 myrkyllisestä ja myrkyttömästä kasvista, jotka auttavat lemmikkieläinten vanhempia erottamaan, mitkä kasvit voivat olla riski heidän lemmikkieläinten terveydelle.

Kuinka estää eläimiä syömästä myrkyllisiä kasveja

Voit suorittaa kissan tai koiran välttämättömiä toimenpiteitä syömistä kasveista, jotka voivat olla heille haitallisia, kuten:

Ripusta sisätilojen huonekasvit katosta roikkuvissa istuttajissa

Pidä turve ja pensassuojattuja leikkureita alhaisina

Käytä myrkyttömiä lannoitteita sekä tuholaisten karkotuksia pihalla ja puutarhassa

Suihkuta mahdollisesti haitallisia kasveja Fooey Ultra-Bitter Training Aid Spray Spray

Toimita lemmikkisi turvallisella, terveellä lemmikkiturvavaihtoehdolla

Lemmikkieläinmyrkytysten merkkejä ovat kuolaaminen/suun vaahtoaminen, oksentelu, ripuli, kouristukset, verinen jakkara, letargia, ruokahalun menetys, epäsäännöllinen syke, nenäverenvuodot/mustelmat sekä virtsaamisen kyvyttömyys. Tasavapaudenmyrkyllisten kasvien nauttimisen tilanteessa muista eläinlääkärisi puhelinnumerot ja/tai hätäeläinlääketieteen keskuksen lähellä. Voit myös soittaa ASPCA: n eläinmyrkkyjen hallintakeskukseen numeroon (888) 426-4435.

Bell Rock -viljelijät Orgaaniset itsensä kasvavat lemmikkieläinten ekologiset ystävät tarjoavat eläviä ravitsemuseläimiä kaipaavat

Tyydyttämällä lemmikkisi vaatimusta napauttaa Bell Rock Growers Organic Self Grow Lemmikkivihanneksia. Se on kuin puutarhan kasvattaminen vain lemmikkillesi! Helppo kasvattaa parhaiten omasta laukustaan ​​tai kylpyammeestaan, nämä ravitsevat viljaruohat nautintokissat, koirat, linnut sekä matelijat, joissa on maukkaita, tuoreita ja ravitsevia ekologisia ystäviä, joita he luonnollisesti haluavat.

Bell Rock Growers Organic Self Grow -lemmikkalaista Eco Friendlies -yrityksiä tarjotaan kolmessa lajikkeessa, mukaan lukien lemmikkieläinten ekologinen ystäväpuutarha, jossa on GMO-vapaat orgaaniset vehnänruohot, lemmikkieläinten ekologiset ystävät sekoitus lisensoituun orgaaniseen viljatuuriin (voi sisältää OAT, Rye, ohra), kuten sekä lemmikkieläinten ekologinen ystävyyspuutarha-amme GMO-vapaa orgaaninen vehnänruoho. Kaikki ovat täynnä ravintoaineita, joita lemmikkisi tarpeet ja kasvavat nopeasti ja yksinkertaiset omassa talossasi vain 5-7 päivässä. Itse asiassa voit kasvattaa ne parhaiten omasta laukustaan ​​tai kylpyammeesta. Levitä vain siemenet, lisää vettä ja löydä aurinkoinen paikka … Äiti Luonto tekee loput!

Anna koiran tai kissan lisensoidut USDA: n orgaaniset ekologiset ystäväsi, jotka auttavat tukemaan terveellistä ruuansulatusta, vältä hiuspalloja, sekä lisää ruokavalion kalsiumia sekä proteiinia Bell Rock Growers Orgic Itsen kasvattavan lemmikkieläinvihanneksen kanssa.

Voita täysin ilmainen Bell Rock Growers Organic Itse kasvata lemmikkieläinten vihreitä!

Voisiko kissasi vai koirasi kuin tuoreet, orgaaniset lemmikkieläinten vihreät? Kerro meille lemmikkisi kaltaisista kasveista ja saatat voittaa täysin ilmaisen Bell Rock -viljelijät Organic itse kasvattaa lemmikkieläinten ekologisia ystäviä vuodesta 1800Petmeds!

Jätä vain kommentti alla, kerro meille, miksi sinä ja lemmikkisi vaatimus on täysin ilmainen Bell Rock Growers Organic Itsensä kasvattaa lemmikkieläinten vihreitä.

Tarjoamme pois yhden jokaisesta Bell Rock -viljelijöiden luonnonmukaisista itse kasvavista lemmikkieläinten vihreistä. Voittajat valitaan satunnaisesti tiistaina 22. elokuuta 2017, joten kaikilla osallistuvilla on mahdollisuus voittaa! (Rajoitettu Yhdysvaltojen asukkaille) suurta onnea!

Onnittelut piirtäjille: Judy M, Jennifer H, sekä Joan L. Lähetämme sinulle sähköpostia, jossa on yksityiskohtia palkinnon ilmoittamisesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *