Menu Close

5 menetelmää, jotka auttavat minimoimaan resurssien vartioinnin

5 menetelmä

Viimeksi päivitetty 14. syyskuuta 2018 kirjoittanut Puppy vuotaa 9 kommenttia

x

Lemmikkieläimet

0 sekuntia 34 sekuntia

Elää
00:00
00:34
00:34

Vastuuvapauslauseke: Resurssien vartiointi (jota yleisesti kutsutaan elintarvikkeeksi aggressioksi) on vakava käyttäytyminen. Jos lemmikkikoiralla on aggressiota tai vartioita, että olet levoton, etsi ammattilaisen apua. Resurssien vartiointi ei vain katoa, ja sillä on taipumus pahenee, jos sitä ei hallita kunnolla. Jos lemmikkikoirallasi on vakavia vartiointikysymyksiä (missä he napsahtavat tai ryntävät sinua), etsi ammattikouluttajan tai käyttäytyjän apua.

Varaako lemmikkikoira heidän ruokaa?

Varaako lemmikkikoira heidän ruokaa? Onko he jäykkiä ja levottomia, kun tekniikkaa kulhoon? Et ole yksin.

Resurssien vartiointi johtuu 44%: sta kaikista alle 6 -vuotiaille lapsille.

Tämän viestin suosituksia suositellaan vain koirille, joilla on lievä resurssien vartiointi. Kuten edellä huomautin, suosittelen etsimään ammattilaisen apua, jos koiran suojakäyttäytyminen on vakavaa.

Mikä on koiran resurssien vartiointi?

Resurssien vartiointi on silloin, kun lemmikkikoira yrittää estää hallussaan olevan esineen, kuten ruoan tai lelun, poistamisen. Leutoissa tapauksissa lemmikkieläinkoira voi jäykistää, kun tekniikka on vartioitu esine, mutta vakavissa tapauksissa ne voivat murehtia tai jopa purra.

Vinkki: Jos kamppailet oman koiran vartioinnin kanssa, suosittelen Resurssien vartioinnin lukemista: käyttäytymisen ymmärtäminen auttaa sinua ymmärtämään parempaa käyttäytymistä. Se on käyttäytyminen, joka on tyypillisesti väärin ymmärretty, ja kun ymmärrät miksi lemmikkikoira vartioi sitä, on paljon helpompaa hallita.

Resurssien vartiointi on puututtava

Koirat, jotka vartioivat omistajuuttaan, ovat riski, etenkin lapsille. Se on vakava käyttäytymiskysymys, jota on hallittava ennen kuin se pahenee. Jos et ole mukava lemmikkikoiran ympärillä, kun hän vartijat eivät epäröi soittaa ammattihenkilölle. He työskentelevät sinun ja lemmikkikoiran kanssa hallitussa ympäristössä auttaaksesi sinua oppimaan hallitsemaan käyttäytymistä.

Jos lemmikkikoirallasi on lievä resurssien vartiointi seuraavien ideoiden vartioinnista. Aion keskittyä menetelmiin, jotka auttavat pysäyttämään ja minimoimaan resurssien vartioinnin ruoan ympärillä. Se on yleisin koirien vartija, mutta nämä menetelmät toimivat muissa esineissä, joita lemmikkikoirasi saa, kuten leluja tai muita ihmisiä.

Miksi koirat vartioivat ruokaa?

Ruoan ympärillä vartiointi on yleisin vartiointi (sitä kutsutaan tyypillisesti vain ruoan aggressioksi). Lemmikkikoirasi ei ole aggressiivinen huolimatta sinusta, koirat, jotka vartioivat heidän ruokaa, osoittavat pelottavaa käyttäytymistä. Onko sinulla järkevää sinulle vai ei, he näkevät sinun tulevan heidän ruokaansa vaarana – ja he aikovat näyttää käyttäytymistä estääksesi sinua pääsemästä siihen.

Olen käynyt läpi sen miljoonan kerran mielessäni, ja sillä ei silti ole järkeä. En ole koskaan ottanut koirani ruokaa tai toiminut uhkaavalla tavalla häntä kohtaan. Miksi lemmikkikoirani ajattelee, että aion ottaa pois hänen ruuansa?

Mutta asia on, että minun piti antaa tämän kysymyksen mennä ostamaan sen hallitsemiseksi. Minun piti lopettaa syyttäminen itseäni, ja minun piti lopettaa miettiminen, miksi hän tunsi niin ja vain käsitellä sitä. Se on mitä se on – tutkijat uskovat sen olevan geneettinen ja osa ympäristöä. Kukaan ei tiedä tarkkaa syytä, miksi jotkut koirat vartivat ja toiset eivät, mutta tiedämme, että se on luonnollinen vaisto, joka on jäljellä heidän susi -esi -isistään.

Koska ihmiset yleensä ymmärtävät väärin, miksi heidän koiransa vartiointi ja miksi sosiaalista kilpailua tapahtuu, monet resurssien vartioiden omistajat vihaavat ja vastakkaiset koiriensa kanssa. – Victoria Stilwell “Resurssien vartiointi”

Joten kyllä, se on turhauttavaa, mutta meidän on siirryttävä ne negatiiviset tunteet, jotka meillä on lemmikkikoiraamme kohtaan, kun he vartioivat. Koirasi käyttäytyminen ei ole henkilökohtaista, se on huolenaiheeseen perustuva vastaus. Se ei ole jotain, jonka voit korjata kohtaamalla koirasi, etkä voi korjata sitä yrittämällä tulla paljon hallitsevammaksi. Mahdolliset äärimmäiset rangaistukset resurssien vartioinnista todennäköisesti pahenee, ja se lisää lemmikkikoiran todennäköisyyttä kiinni.

Joten sen sijaan, että huolehdimme käyttäytymisen syistä, meidän on keskityttävä sen muuttamiseen.

Kun lopetamme pohdinnan syistä, miksi lemmikkikoiramme vartioi, on paljon helpompaa pysyä käsillä olevassa tehtävässä – käyttäytymisen hallinnassa. Olen epäröivä sanoa parannuskeinoa, koska kaikesta edistyksestämme huolimatta siitä tulee takaisin. Se ei ole niin vakava kuin se oli ennen, mutta lemmikkikoirani saa joka kerta uuden lelun ja alkaa vartioida uudelleen. Ilman jonkin verran ylläpitoharjoittelua ajoittain koirat voivat palata takaisin kokopäiväiseen vartiointikäyttäytymiseen.

Kuinka minimoida resurssien vartiointi ruoan ympärillä

Resurssien vartioinnin hallinta on pitkä prosessi, mutta jos olet johdonmukainen, alat nähdä tuloksia muutamassa päivässä. On tärkeää jatkaa T: n tekemistänullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *