Menu Close

Tyydy koiran villi puoli lihansyöjä crunch freeze-kuivattujen herkkujen

addthis-jakamispainikkeiden share facebookfacebookfacebookhare-ohjelmaan Twittertwittertwittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Koirat kaipaavat lihaa erittäin luonteeltaan, mutta raa’an ruoan turvallisesti lisääminen koiran ruokavaliosuunnitelmaan ei ole helppoa. Lemmikkisi terveellisen, käsittelemättömän lihan ruokinnan edut ovat hyvin dokumentoituja. Tämä voi kuitenkin olla kallista, epäkäytännöllistä ja jopa vaarallista, jos sitä ei käsitellä kunnolla. Mikrobit kasvavat nopeasti raa’alla lihalla, mikä saattaa tehdä lemmikkistäsi sairaita. Eikö olisi hienoa pystyä täydentämään lemmikkisi nykyistä ruokavaliosuunnitelmaa raa’an ruoan ravitsemuksella ilman huolenaiheita? nyt voit!

Raaka -ruokien edut koirille

Lemmikkisi luonnollinen, villi ruokavaliosuunnitelma sisältäisi enemmän tuoretta lihaa sekä vähemmän jyviä sekä tyypillisimmistä lemmikkieläinruoista löydettyjä täyteaineita. Koirat ovat pääasiassa lihansyöjä, mikä tarkoittaa, että tuore liha on tärkein ravitsemuksen lähde. Koirasi tarvitsee korkealaatuista proteiinia ihanteellisen terveyden ja hyvinvoinnin sekä hyvinvoinnin tukemiseksi. Lean -proteiini tukee lihasmassaa ja auttaa koiria pysymään kunnossa ja leikkaus. Vain korkean hiilihydraattien jalostetun koiranruoan koostuva ruokavaliosuunnitelma voi kuitenkin täyttää nälän, mutta saattaa myös aiheuttaa painonnousua, koska ravitsemustarpeiden tyydyttämiseksi tarvitaan enemmän ruokaa.

Oikea liha milloin tahansa Stella & Chewyn lihansyöjä-crunch-pakastekuivattujen herkkujen kanssa

Stella & Chewyn lihansyöjä Crunch Freeze -kuivattuja herkkuja on terveellisiä ja käytännöllisiä menetelmiä raaka-ruoan esittämiseksi lemmikkisi ruokavalioon. Jokainen maukas herkku on valmistettu 98%: n pakastekuivattuista lihasta, sekä luista koiran villin lihansyöjän ruokavalion huolellisesti. Ravinteet säilytetään jokaisessa maukkaassa morselissa pakastekuivausprosessin kanssa terveelliselle välipalalle, jota lemmikkisi rakastaa.

Nämä maukkaat herkut eivät sisällä jyviä, täyttöä tai gluteenia, samoin kuin ne eivät sisällä antibiootteja tai lisättyjä hormoneja. Kaikista hienoin, jokaisen Stella & Chewyn lihansyöjä Crunch Freeze -kuivattu hoito sisältää vähemmän kuin 3 kaloria. Voit tarjota koiran raaka -ruokaa hyvyyttä milloin tahansa välipalana tai harjoitusvälineenä suuren käytöksen palkitsemiseksi.

Stella & Chewyn lihansyöjä Crunch-pakastekuivattuja herkkuja tarjotaan viidessä lajikkeessa koiran rakkautta, mukaan lukien naudanliha, kana, ankka, kalkkuna tai lohi- ja turskaresepti, joten on varmasti maku, joka jännittää haluamasi lihansyöjän.

Ravitsemus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *