Menu Close

Vuoden 2015 katsauksessa: 5 A PARAA näkyvää kissan terveys- ja hyvinvointiartikkeleita

2015 on ollut meille kaikille erittäin suuri vuosi täällä Mindful Cat -sivustolla. Lukiokunta sekä fanikanta kasvoivat nopeasti, kiitos kaikille, jotka tarkistat tämän blogin joka päivä, kommentoivat täällä sekä Facebook -sivullamme, ja jakavat sen, mitä tarkistat hyvien ystävien ja seuraajien kanssa . Allegra, Ruby ja arvostan tukeasi paljon enemmän kuin sanat voivat sanoa.

Lähes 400 viestiä on vaikea tuoda esiin vain kourallinen viestejä. Tänään esittelen vuoden 5 paljon näkyviä artikkeleita kissan terveys- ja hyvinvointiluokassa.

Allegra menee hammaslääkärille

Siitä huolimatta, että olen työskennellyt eläinlääketieteellisillä klinikoilla, samoin kuin ollut paljon hammaslääketieteellisiä toimenpiteitä kissojen kanssa, jotka tulivat Allegran ja Rubyn kanssa, ei ole paljon, mikä saa minut tuntemaan olonsa niin innokkaasti kuin uskottiin yhdestä lapsistani tarvitsevan Mene anestesian läpi. Kun Allegralle diagnosoitiin resorptiotauti, koostuin kokemuksestamme neliosaisessa sarjassa. Toivon, että se ei vain asettaisi mielesi yksinkertaisuuteen, jos sinulla on kissan kanssa, jolla on oltava hammaslääketieteellinen menettely, mutta se auttaa myös sinua varmistamaan, että kissasi saa ihanteellisen hoidon, ennen, samoin kuin hammaslääkärinsä jälkeen. Napsauta alla olevia linkkejä tarkistaaksesi Allegran kokemuksesta:

Allegra menee hammaslääkärille, osa yksi: diagnoosi, samoin kuin eläinlääkärin valintahammaslääkäri

Allegra menee hammaslääkärille, osa toinen: valmistelu

Allegra menee hammaslääkärille, osa kolmas: päivämme eläinhammaslääketieteessä ja suun leikkauksessa

Allegra menee hammaslääkärille, osa neljä: paluu kotiin

Onko kissasi Pandoran oireyhtymä?

Virtsatietairaus on yksi lannistavimmista olosuhteista, joita kissoissa on diagnosoitava ja hoidettava. Niitä käytetään yhdistämään termin flutd (kissan alempi virtsateiden tauti) tai FIC (kissan idiopaattinen kystiitti, ”idiopaattinen”, mikä osoittaa, että syytä ei tunneta.) 1990 -luvulla eläinlääkärit alkoivat luoda yhteyden kissan virtsatiedoston välillä välillä. Krooninen tila, jossa vaikuttivat naisten kokemuksen, interstitiaalinen kystiitti naisten kanssa lisääntyivät virtsata ja virtsarakon kipua, joka vaihtelee kohtalaisesta vakavaan. Lopuksi, vuonna 2011 Ohiossa tehdyssä yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa 32 kissan aikana kolmen vuoden ajanjakson aikana havaitsi, että ahdistuksella oli huomattava vaikutus alhaisempaan virtsateiden terveyteen. Ohio -yliopiston eläinlääketieteen korkeakoulun professori Dr. Tony Buffington ja tutkimuksen johtaja loi termin Pandoran oireyhtymä. Napsauta täältä tarkistaaksesi koko artikkelin.

Miksi sinun on arvioitava kissasi säännöllisesti

Kissasi paino voi olla suuri merkki hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​- vain jos seuraat sitä. Progressiivinen painonpudotus tai get voi olla vaikea tunnustaa kissoissa. Ajattele, että tyypillinen kissa arvioi 10 kiloa. Painonpudotus, joka on vain 6% kissan kehon painosta, ajatellaan tieteellistä osoitusta – se on alle kymmenen unssia. Kissasi koosta riippuen näkyvät muutokset hänen painoonsa voivat olla yhtä hienovaraisia ​​huomata ilman punnitsematta häntä. Tohtori Andrea Tasi, homeopaattinen eläinlääkäri ja vain kissojen omistaja, pitää painoa 4. tärkeätä merkkiä. “Lämpötila, pulssi ja hengitys ovat hirveästi hyödyllisiä minkä tahansa tyyppisten yksilöiden arvioinnissa akuutissa tilanteessa”, hän sanoo, “mutta kissan kroonisen terveyden ja hyvinvointiolosuhteiden seuraamiseksi ajan myötä ei ole paljon muuta, ei ole paljon enemmän Hyödyllinen kuin paino. ” Napsauta täältä tarkistaaksesi koko artikkelin.

Kuinka tunnustaa niveltulehdus kissassasi

Niveltulehdus, rappeuttava niveltauti, joka vaikuttaa niin paljon kuin yksi kolmesta aikuisesta, vaikuttaa myös kissoihin. Rustoa nivelissä käytetään alaspäin, mikä johtaa tulehdukseen, kipuun ja heikentyneeseen korkeaan elämänlaadueseen. Edellytyksen edetessä kitka voi kulua pisteeseen, jossa se vahingoittaa itse luita. Tämäntyyppinen niveltulehdus on paljon tyypillistä ja laukaisee eniten kipua painoa kantavissa nivelissä, kuten hartioissa, lantioissa, kyynärpäissä, polvissa ja nilkoissa. Nivelrikkoa ei yleensä diagnosoitu kissoissa, koska on vaikea tunnustaa jopa omistautuneimmalle kissan huoltajalle. Indikaatiot voivat olla hienovaraisia, samoin kuin ottaen huomioon, että kissat ovat sellaisia ​​mestareita piilossa kipua, se pysyy yleensä hoitamattomana. Niin 3: sta kymmenestä kissasta kokemus tästä heikentävästä tilasta, mutta vain 7% niveltulehduksen kissoista saa hoitoa. Napsauta täältä tarkistaaksesi koko artikkelin.

Miksi sain lemmikkieläinvakuutuksen Allegralle ja Rubylle

Olin aidalla saada lemmikkieläinvakuutusturva pitkään, lähinnä siitä lähtien, kun haluaisin mieluummin laittaa rahani kustannussäästötilille kuin maksaa se vakuutusturvayritykselle. Olen melko kurinalainen laittaa rahaa myös Allegralle anull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *