Menu Close

Nosta lemmikkisi! Lisääntyneistä syöttölaitteista kissan ahvenista

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -ohjelmaan TwitterTWittertWittershare -tiedostoon PinterestPinterestPinterSThare – Moreaddthismore15

Kissat kuten oleminen kohotuneissa paikoissa; Koirat eivät niin paljon. Lukuisat koirat hyötyvät kuitenkin siitä, että heidän ruuan nostavat lisääntyneen syöttölaitteen. Kissan ahvenet ja puut, kuten herra Herzherin yhden istuimen kissan ahven, ovat fantastisia saadakseen aktiiviset kissat maasta. Samoin kohotetut syöttölaitteet, kuten Stormcloudin kohonnut koiran syöttölaite, ovat ihanteellisia sekä keskisuurille ja isoille koirille, joiden on nostuttava kaulaansa saadakseen ruokaa ruokakulhoista maanpinnan tasolla.

On tyypillistä, että kissan vanhemmat löytävät kissan kaverinsa kodin korkeissa paikoissa, paikoissa, kuten jääkaapin yläpuolella, hyllyt, pöydät tai ikkunakynnet. Hämmästyttävän totuuden lisäksi, että he voivat vaivattomasti saada niin paljon kuin korkeita paikkoja, kissat nauttivat joissain tapauksissa jopa mieluummin, että heillä on korkeampi maanpinnan yläpuolella. Yläosasta on yksinkertaisempaa nähdä ympäröivä ilmapiiri ja onko minkä tahansa tyyppiset ”petoeläimet” saapumassa tilaan. Jos tuo kohonnut alue on lähellä seinää, se välttää yllätys väijytyksen takaa vielä yhdestä kissan kodista. Nyt kun nuoret ovat palanneet instituutioon ja aikuiset ovat poissa töistä, kissat voivat nopeasti kyllästyä. Yksi tapa rikastuttaa kissasi ilmapiiriä on sijainti kohonnut ahven aurinkoisen ikkunan edessä, etenkin sellaisilla, joissa on suuria lintuja koskevia tarjouksia – välitön kissan televisio! Ahvenilla kissasi on fantastinen myös heidän terveydelle ja hyvinvoinnille, koska se antaa heille mahdollisuuden pelata, kiivetä ja hypätä rakenteeseen.

Herra Herzherin yhden istuimen kissan ahven on ihanteellinen kissan, joka vaatii valtaistuinta

Herra Herzherin yhden istuimen kissan ahven on mukava ahven, jonka avulla kissasi voidaan rentoutua mukavasti. Erittäin tasainen istuin on pehmustettu sekä verhoiltu mikrokuitukankaalla, mikä tekee siitä arvokkaan kissan pehmeän ja joustavan korotetun sängyn. Lisäksi istuimen reunat kasvatetaan tuskallisesti ja turvallisuusesteet niille aktiivisille kissan napseille.

Tämä ahven on valmistettu kestävästä, massiivipuusta, jolla on leveä pohja ja joka on saatavana varhaisessa amerikkalaisessa värissä. Pohja sisältää liukumattomia pehmustettuja jalkoja, jotta ne pitävät tasaisena sekä turvata matottomat lattiat tyhjästä ja siruista.

Vaikka on erittäin epätodennäköistä, että kissan puuhun kyydissä on koiran, koirat, kuten korotetut, ovat heidän ruokansa. Korotettuja syöttölaitteita ovat erittäin ehdottaneet eläinlääkärit sekä keskisuurille että isoille koirille, etenkin geriatrisille koirille sekä koirille, joilla on erityiset sairaudet.

Lisääntyneen syöttölaitteen ensisijainen etu on, että se tarjoaa yksinkertaisen pääsyn ruokaan ja veteen, mikä auttaa yksinkertaistamaan ruoan liikettä suusta vatsaan. Se myös helpottaa koirien kaulaan, lantiota, hartiat ja nivelet ruoan asettamisen jälkeen. Seurauksena on, että lisääntyneet syöttölaitteet edistävät paljon parempaa asentoa, jotka voivat auttaa vanhempia koiria ja koiria, jotka kokevat niveltulehduksesta.

Lemmikkieläinten vanhemmille lisääntyneet syöttölaitteet voivat vähentää sotkua, jonka jotkut huolimaton syöjä voi luoda, etenkin ne, jotka haluavat ripottaa vettä kulhosta. Ja vähemmän ruokaa maassa viittaa siihen, että se on vähemmän todennäköisesti hyönteisten tai muiden tuholaisten piirtämistä. Se tarjoaa myös koiralle tasaisen ruokintapinnan, joten heidän ei tarvitse “jahdata” kulhoa lattian yli.

The Stormcloud elevated canine Feeder grows with your pet

Stormcloud -korotettu koiransyöttölaite on lisääntynyt jalusta, joka tuo koiran ruoan paremmin suuhunsa. Tässä käytännöllisessä osassa on jalat, jotka voidaan eliminoida vastaamaan koiran kasvua koiranpennusta aikuisuuteen. Oksentelun vähentämisen lisäksi Stormcloud -kohonnut koiransyöttölaite on fantastinen eläimille, joilla on jäykät tai kipeät nivelet niveltulehduksen takia, koska niiden ei tarvitse taivuttaa niin pitkälle syömään ruokaa.

Tämä kohonnut syöttölaite sisältää kaksi irrotettavissa olevaa ruostumattomasta teräksestä valmistettua kulhoa sekä vettä, samoin kuin saatavana kahdessa erikokoisina, sekä suurina ja erityisen suurina.

Win a totally free feline Perch for your feline or an elevated Feeder for your dog!

Win a totally free perch for your feline or an elevated feeder for your dog!! just leave a comment below specifying “cat” or “dog”, and you might win a totally free perch or elevated feeder from 1800PetMeds! The giveaway runs from Thursday, August 30, 2018, with Sunday, September 9, 2018, so everybody who participates has a possibility to win! two winners will be selected at random on Monday, September 10, 2018. There will be a overall of two (2) winners. (Rajoitettu Yhdysvaltojen asukkaille) suurta onnea!

Congrats to the drawing winners: Kimberly D (cat perch) as well as Carrie K (elevated canine feeder). look for an email from us about declaring your prize!kissan lelukoirat lahjoittavat lemmikkieläinten terveyshyötyjä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *