Menu Close

Sopimaton virtsaaminen perheen lemmikkieläimissä

AddThis jakaa painikkeet FacebookFaceBookFaceBookShare TwitterTWittertWittershare -sivustoon PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Epämuodoston virtsaaminen on tyypillinen tieteellinen ongelma sekä koirilla että kissoilla. Yksi aivan ensimmäisistä tavoitteista, joita meillä on eläinlääkäreinä, on selvittää, johtuuko väärän virtsaamisen käyttäytymis- tai lääketieteellisistä syistä. Käyttäytymiskysymykset ovat paljon tyypillisiä erittäin nuorissa ja vanhemmissa lemmikkeissä. Monien koiranpentujen (etenkin lelurotujen) kärjessä kestää yleensä useita kuukausia kokonaan kotiohjelmaan.

Toisessa spektrissä vanhemmat perheen lemmikkieläimet voivat näyttää seniilisiä muutoksia, jotka johtavat virheelliseen virtsaamiseen, sen lisäksi, että sinulla on muita geriatrisia lääketieteellisiä terveysongelmia, mikä johtaa epäsuotuisan virtsaamiseen.

Kaikilla PET: llä, jolla on ollut virheellistä virtsaamista, on oltava alueellisella eläinlääkärillä tehdyn virtsan analyysin ja virtsanalyysin. Tarvittaessa myös ylimääräiset verikokeet, röntgenkuvat tai ultraääni voidaan tehdä. Vielä yksi ratkaiseva ero tässä ongelmassa on se, vuotakaako lemmikki tahattomasti virtsaa, missä se makaa tai nukkuu vai onko virtsatavara vakavuutta.

Inkontinenssia käsitellään ehdottomasti eri tavalla kuin virtsaaminen tulehduksen tai infektion jälkeen. Hoito riippuu taustalla olevista liipaisimista ja niistä voi sisältää antibiootteja, anti-spasmodisia lääkkeitä, kuten amitriptyliliiniä, tai lääkkeitä, kuten reseptilääkkeitä näille epätipendiaatteille lemmikkieläimille. Lääkkeet, kuten anipryli (ts. Selegiliini), samoin kuin rasvahappolisäaineet, kuten uskomattoman puhdas Omega 3, samoin kuin antioksidantit, kuten proneurozone, voivat auttaa vanhemmissa lemmikkeissä.

Inkontinenssi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *