Menu Close

Roundup 81: Viikon suosikki lemmikkikoiran artikkelit ja videot

Roundup 81: Viikon suosikki lemmikkieläinkoiran artikkelit ja videot

Viimeksi päivitetty 13. joulukuuta 2021 pentuvuotojen 1 kommentti
Yksi pieni menestys tällä viikolla lemmikkikoiran harrastajille missä tahansa, jotka ovat ilmaisseet huolensa Montrealin Pit Bull -kiellosta. Aiemmin tällä viikolla tuomari pidensi SPCA: n haasteen lopputulosta odottavien rajoitusten keskeyttämistä.

x

Lemmikkieläimet

0 sekuntia 34 sekuntia

Elää
00:00
00:34
00:34

Pit Bull -tyyppisille koirille suunnattuja rajoituksia, mukaan lukien kielto niiden adoptoinnista ja vaatimusta, että ne kuonutaan ulkona, ei pane täytäntöön, ennen kuin SPCA: n haaste kuuluu tuomioistuimissa ja lopullinen päätös tehdään. – CBC

Vaikka tämä ei tarkoita, että taistelu on ohi, se on ratkaiseva ensimmäinen askel. Tässä on toivoa, että henkilöpäivänä lopetamme koirien vaarallisena pelkästään ulkonäön perusteella.

Viikon suosikki lemmikkikoiran artikkelit

Videot koirista, jotka menevät kasvotusten koirien kanssa, asettavat huonot esimerkit | Psykologia tänään
Vedottuaan verkon lemmikkieläinkoirien videoille viikoittain en voinut olla samaa mieltä tästä. Kilpailen aina, kun näen videoita nuorista, jotka leikkivät koirien kanssa heidän syömisensä aikana, ajaessaan selkänsä, potkaisevat heitä tai vetäen heidän kasvonsa. Saan sen, jotkut koirat ovat melko rento, mutta se ei tarkoita, että on olemassa rajattomia määriä asioita, jotka mikä tahansa tietty lemmikkikoira sietää.

Rakas perheen lemmikkieläimet – Linkit menneisyyteen ja sydämemme ikuisesti | Nancyn kohta
Miksi se on kunnossa (ja tyypillistä monille meistä) tuntea olonsa täysin jakautumaan, kun se on menettänyt rakastetun lemmikin, vaikka se ei olisikaan “normi” yhteiskunnallisten standardien mukaan. Epätoivo on asia, josta emme puhu vapaasti erittäin usein, mutta pelkästään ymmärtäminen, että et yksin, voi olla itsessään mukavuus. Ja riippuu minusta – kun se koskee lemmikin menettämistä, monet meistä surravat erittäin pitkään.

Ihmiset ovat järkyttyneitä selville, mistä lemmikkikaupan pennut tulevat | Dodo
Onko olemassa irtaantumista siitä, kuinka paljon me “koiran ihmiset” ymmärtävät lemmikkikaupoista ja koiranpentuista verrattuna siihen, mitä kansalaiset tietävät? Jos tämä raportti on tarkka, se poistaa, että käytettävissä on edelleen paljon väärää tietoa, kun se liittyy siihen, että 99% lemmikkikaupan pentuista tulee koiranpentuista.

Onko eläinlääketieteellisten klinikoiden suunnittelulla henkisiä vaikutuksia lemmikkieläimille? Ja Matti -koira
Jos olet käynyt muutamassa eläinlääkärissä vuosien varrella, olet todennäköisesti havainnut, kuinka yleisesti ympäristö eroaa klinikasta klinikalle. Tässä on katsaus eläinlääkäreiden keskuudessa pidettävään pelkovapaaseen liikkeeseen, jonka tavoitteena on minimoida eläinlääkärin vierailujen ahdistus.

Viikon suosikki lemmikkikoiravideot

Uusi video Hope for Paws.

Kuinka en ollut nähnyt tätä aiemmin?

Suositeltu lukeminen:

Roundup 66: Viikon suosikki lemmikkikoiran artikkelit ja videot

Roundup 32 – suosikki lemmikkikoiran artikkelit, tarjoukset ja videot viikosta

Roundup 84: suosikki lemmikkikoiran artikkelit, videot ja viikon tarjoukset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *