Menu Close

Pitäisikö koirien käyttää turvavyöjä autossa?

Pitäisikö koiria käyttää turvavyöjä?

Tässä viestissä:

Pitäisikö koirien käyttää turvavyöjä?
Koirat häiriötekijöinä.
Entä jos on onnettomuus?
Ovatko koiran turvavyöt turvassa?

Pitäisikö koirien käyttää turvavyöjä?

En voinut uskoa sitä, kun näin miehen ajavan sen kanssa, mikä näytti olevan täysikasvuinen Springer-spanieli sylissä. En ollut huolissani koirasta, mutta olin huolissani onnettomuuden aiheuttamasta kuljettajasta.

Se ärsyttää minua, kun näen kuljettajat, joiden kokoiset koirat ovat kaiken tyyppisiä. Se ei ole niinkään ilmeinen häiriötekijä, joka häiritsee minua. Se on yhteys, joka näillä kuljettajilla tulisi olla koiriensa kanssa.

Eivätkö nämä omistajat täysin pysty kertomaan koirille? Eivätkö nämä koirat todella pysty tottelemaan helppoa istunto-/oleskelukomentoa? Kysyin tämän huolen tuon Muttin Facebook -sivulta ja arvostan totuudenmukaisia ​​vastauksia.

Koiran turvavyöt ovat lopulta paljon yleisempiä, samoin kuin jotkut alueet tarvitsevat tai ajattelevat, että kaikki eläimet tarvitsevat hillitä ajoneuvoissa ajaessasi.

En ole varma siitä, mitä uskon tästä, koska koirani ajaa aina löysä autoni takapenkillä.

Koirat häiriötekijöinä

On selvää, että jos ajattelemme vain häiritsevyyskerrointa, kaikkia eläimiä tulisi hillitä autoissa ihmisten turvallisuuden hyödyksi sekä ajoneuvon ympärillä.

Saatat ehdottaa, että koirasi on käyttäytyvä hyvin kuin ei häiritse sinua ajon aikana. Se on todennäköisesti totta. Oma koirani kiharuu takapenkille ja todella ei ole ollenkaan häiriötekijä. kuitenkin …

Entä jos on onnettomuus? Onko koirani riskitöntä, jos häntä ei pidä?

Suurimman osan ajasta hillitsematon koiran on hieno autossa. Ei ole kuin me kaikki olemme menossa epäonnistumisiin joka päivä. Usko kuitenkin, mitä koirillesi voi tapahtua, jos väärinkäyttö tapahtuu:

Koira saattaa paniikkia ja päätyä häiriötekijöiksi tahdistamalla, yrittämällä päästä ulos tai haukkua.
Koirat voidaan heittää autossa sekä loukkaantuneina tai koiran aiheuttama henkilö.
Koirat voidaan heittää autosta sekä loukkaantuneeksi.
Pelottava koiran juoksussa puree paljon todennäköisemmin.

Koirat ovat turvallisempia autoissa ja kuorma -autoissa, jos niitä on hillitty, Dawn Rossin mukaan PetautoSafety.com. “Rajoitukset voivat sisältää koiran turvavyötä tai lemmikkieläinten matkalaatikon, joka on kiinnitetty autoon.”

PetautoSafety.com on myyjä, joka tarjoaa autoja ja kuorma -autotuotteita lemmikkieläimille sen verkkosivuston mukaan. Se tarjoaa myös täysin ilmaista tietoa eläinten pitämisestä riskitöntä ajoneuvoissa matkustaessaan.

Maya (ylävalokuva) sekä Pierson (alla) ovat Rossin kanssa, samoin kuin ne käyttävät koiran turvavyöjä autossa. He mallintavat kurgo-go-tech-valjaistaan.

“Kun koira sisältyy autoihin ja kuorma -auto -onnettomuuteen, heillä ei ole käsitettä, mitä on tapahtunut niin hyvin kuin paniikkia”, Ross totesi. ”Kuulen jälleen kerran ja aikaa jälleen kerran koirasta, joka pakenee autoista ja kuorma -autoista väärinkäytön jälkeen ja karkaa. Joissain tapauksissa ne juoksevat vain saadakseen lyöntiä vielä yksi auto. Joissakin tapauksissa ne pakenevat yhtä hyvin kuin koskaan enää. ”

Silti on syitä huolehtia koiran turvavyöjen todellisesta turvallisuudesta.

Ovatko koiran turvavyöt turvassa?

PET-turvallisuuskeskuksen vuonna 2011 tekemässä tutkimuksessa löydettiin 100-prosenttinen epäonnistumisasteen tutkimuksessa käytetyillä koiran turvavyöllä. Keskus on verkkosivustonsa mukaan voittoa tavoittelematon organisaatio, joka on omistettu Buddy -eläimelle ja kuluttajaturvallisuudelle. Vuoden 2013 tutkimuksen tuloksia ei ole vielä julkaistu.

Keskuksen verkkosivuston mukaan “mitään valjaista ei pidetty riskitöntä sekä koiran että ihmisten turvaamiseksi sekä onnettomuuden sattuessa.”

Keskus ei valinnut paljastamatta tutkimuksessa arvioituja erityisiä valjaita, joten muista, että tarjotaan muita tuotemerkkejä, joita ei testattu.

Keskuksen verkkosivuston mukaan tällä hetkellä ei ole mitattavissa olevia turvallisuusvaatimuksia koirien turvavyöjen tuottajille. Tutkimuksen tavoitteena oli puuttua tähän ongelmaan eikä tiettyjen tuotteiden hyökkäykseen.

Keskuksen verkkosivuston mukaan tutkimuksessa käytettiin 55-punnan onnettomuuden testi koiran suunnittelua (ei online-koira). Jokainen testi kehitettiin simuloimaan sitä, mitä koirille voi tapahtua, jos se olisi käyttänyt arvioitua koiran turvavyötä törmäyksen aikana 30 mailia tunnissa. Joitakin kysymyksiä olivat:

Koiralle uskomattoman alhainen eloonjäämisaste.
Vaara ihmisille autossa, kun koirasta tulee ”ohjus”.
Tukehtuminen tai muut ruumiinvauriot koiraan, jossa valjaat kiristyvät iskuihin.
Ammuskoiran laukaisema auton laaja vaurio.

Pelkästään tällä tutkimuksella onollut riittävä vakuuttamaan minua olemaan käyttämättä rahaa koiran turvavyöhön jo nyt. Koiran turvavyölle tehdään kuitenkin edelleen parannuksia, koska paljon enemmän tutkimusta tehdään.

Koiran turvavyöliiketoiminta “etsii aina menetelmiä tuotteidensa parantamiseksi paljon parempia ja turvallisempia”, Rossin mukaan.

“Koirien turvavyöt ovat tulleet pitkään menetelmään viimeisen useita vuosia”, hän sanoi. “Jatkuvia parannuksia tehdään aina, kun tutkimus jatkuu parasta menetelmää lemmikkisi turvaamiseksi ajoneuvossa.”

Ovatko kennelit riskitön vaihtoehto koiran turvavyölle?

Oma lopullinen ajatukseni on, että koirat ovat ainakin samoin kuin riskitöntä ratsastusta kennelissä, koska he käyttäisivät koiran turvavyötä, etenkin jos kennel on kytketty alas.

Kennel ei tietenkään ole aina valinta, jos sinulla on suurempi koiran sekä pienempi auto ja kuorma -auto kuten minäkin. Vaikka voin muodostaa kaapelikennelin, joka riittää ässälle takapenkilleni, se on merkittävä vaivaa asentaa, samoin kuin kennel estää näkymäni hieman. Koiran ajaminen ympäri ilman rajoitusta on vaara, jonka olen valinnut ottamaan viimeisen kuuden vuoden ajan.

Olen utelias, mitä loput teistä tekevät?

Voisiko koiran turvavyö tai kennel vangita koiran onnettomuudessa?

Tämä on erimielisyys, jonka kuulen syynä olla rajoittamatta koiria ajoneuvoissa.

Kyllä, koira voi jäädä loukkuun, samoin kuin olosuhteista riippuen, tämä saattaa olla pahempaa koiran kannalta kuin jos hän olisi ollut löysä autossa. Esimerkiksi:

Autot ja kuorma -auto saattavat olla tulessa.
Autot ja kuorma -auto voivat olla juuttuneet veden alle.
Kuljettaja ja matkustajat saattavat olla tajuttomia, samoin kuin se on mahdollista, että ensimmäiset vastaajat eivät ole tietoisia koirista pelastuksen vaatimiseksi.

Mutta kuinka yleisesti nämä skenaariot todella tapahtuvat? Onneksi, ei usein.

Muita turvallisuusehdotuksia ajatella koirien kanssa matkustamiseen

On välttämätöntä saada koiria, joita käytetään autoihin jo varhain, jotta heidät hyödynnetään matkustamiseen, totesi,

“Laita rajat heille”, hän sanoi. “Opeta heille, missä he vaativat matkustaa turvallisesti autoihin ja kuorma -autoihin, samoin kuin kuinka he vaativat käyttäytymistä autossa.”

Muut vinkit:

Ole tietoinen turvatyynyistä. Haluatko todella pitää koirasi ajon aikana? Etumatkailijan ei pitäisi myöskään pitää lemmikkieläintä.
Pidä aina tunnisteet jokaisessa lemmikissä.
Varmista, että sinulla on hihnan hyödyllinen jokaiselle lemmikille.

Mitä muut ajattelevat?

Hillitätkö koirasi autossa? Miksi tai miksi ei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *