Menu Close

Uusi rokote, joka tarkistetaan luusyöpään

Uusi rokote tarkistetaan luusyöpäkoirille

Viimeksi päivitetty 5. kesäkuuta 2015 pentuvuoto 1 kommentti
Tutkimus testataan rokotetta luusyövällä koirilla

x

Pennsylvanian yliopiston eläinlääketieteen instituutin tutkijat yrittävät selvittää, voiko rokote saada aikaan tuumorin vastaisen immuniteetin ja pidentää eloonjäämistä koirilla, joilla on heidän pitkien luidensa syöpä.

10 -vuotias italialainen spinoli Denali osallistuu uuteen oikeudenkäyntiin. Hän vietti 8 vuotta työskentelemällä terapiakoirana. Seitsemän kuukautta sitten, kun hän oli eläinlääkärin toimistossa vaurioituneen jalan hoidossa, he löysivät edistyneen luisyövän. Denali osallistuu nyt uuteen tieteelliseen tutkimukseen selvittääkseen, voivatko rokote auttaa syöpäsolujen kasvua.

Dr. Nicola Mason yliopiston eläinlääketieteen instituutiosta toteaa, että yleinen hoito on samoin kuin kemoterapia. Jopa tällä hoidolla, monet koirat kuolevat vuoden sisällä, kun syöpä jo metastasoitiin muille elimille, erityisesti rintaan.

Delani tohtori Masonin kanssa

Dr. Mason testaa nyt uutta koiria, nimeltään immunoterapia. Koirat saavat säteilyä uuden rokotteen lisäksi, jonka tarkoituksena on kouluttaa immuunijärjestelmä syöpäsolujen tappamiseen. Jos rokote voi todentaa tehokkaan tappamisen syöpäsolujen tappamisessa, se voi rinnastaa ihmispotilaiden avustamiseen.

HER2/Neu -molekyyli, jonka tavoitteena on tappaa koirilla “Jos menet geeniekspressioon molekyylitasolla, koirien että ihmisten kasvaimet ovat melkein identtisiä”, tohtori Mason sanoi. “Jos otat luumuisimen sekä lemmikkikoiralta että lapselta, et ehkä kerro mikä on mikä.”

Juuri suoritetun tieteellisen tutkimuksen vaihe 1. Tulokset näyttävät lupaavilta. Ottaen huomioon, että tammikuu Denali on saanut rokotteen joka kolmas viikko. Kun otetaan huomioon, että tutkimus aloitettiin, syövän metastaattisesta leviämisestä ei ole ollut näyttöä. Myös siellä on jonkin verran terveellistä luun kasvua, missä alkuperäinen murtuma oli. On yhtä varhaisessa vaiheessa ilmoittaa, onko Denali remissiossa. Ei ole menetelmää kertoa, onko kasvain tällä hetkellä aktiivinen, mutta ihanteelliselle nyt se voidaan viitata inerttiin; Sitä ei ole kasvanut viidessä kuukaudessa.

Denali ei ole aivan ensimmäinen lemmikkikoira, joka saa rokotteen. Sasha oli ensimmäinen lemmikkikoira, joka osallistui tähän tutkimukseen. Hänellä diagnosoitiin aggressiivinen luisyöpä maaliskuussa 2012. Hän viimeinkin antautui sairauteen maaliskuussa 2014. Voit tarkistaa Sashasta hänen omistajiensa blogissa, Lilin muistiinpanoissa.

Suositeltu lukeminen:

Koirat ja ihmiset voivat lainata koiran koon hänen murtumallaan

Koirat inspiroivat omistajia liikuntaan

5 asiaa ymmärrettävää punkkeista ja koirastasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *