Menu Close

C.H.A.I.N.E.D. Inc. – Erilainen pelastus

C.H.A.I.N.E.D. Inc. – erilainen pelastus

Viimeksi päivitetty 18. huhtikuuta 2019 pentuvuodot 18 kommenttia
Koirien vapauttaminen ketjusta… yksi koiran kerrallaan. C.H.A.I.N.E.D. Inc. on erilainen pelastus, ja he ovat tarjonneet apua Detroitin alueen koirille, koska 2011.

x

Lemmikkieläimet

0 sekuntia 34 sekuntia

Elää
00:00
00:34
00:34

Vuonna 2011 Gina Freemon keksi innovatiivisen tavan parantaa Detroitissa asuvien koirien elämää. Kaikki pelastusjärjestöt eivät noudata tavanomaista rakennetta; C.H.A.I.N.E.D. Inc. on todiste siitä, että joissakin tapauksissa oman polun seuraaminen voi vaikuttaa suurimpaan vaikutukseen.

C.H.A.I.N.E.D. Inc. on Detroitin 501c3 -voitto, joka auttaa parantamaan elämänsä elävien koirien elämänlaatua, joka on ketjutettu ulkopuolella. Ne tarjoavat eristetyt koiran talot, suojatut aidat, spay- ja neutraalit, rokotteet, sydänmatolääkkeet, herkut, lelut, ruoka- ja omistajan koulutukset tarvitseville.

C.H.A.I.N.E.D. Inc. tarjoaa apua ja resursseja koirille, jotka asuvat ulkopuolella Detroitin alueella

Kaikki alkoi vuonna 2011

C.H.A.I.N.E.D. Inc. aloitti vuonna 2011, kun heidän johtajansa Gina Freemon työskenteli yhteisöhoidona rekisteröidyn sairaanhoitajana Detroitin Southwest Detroitin matalan tulotason kaupunginosissa. Hän oli järkyttynyt siitä, kuinka lukuisat koirat viettivät elämänsä ketjutuneen, joten hän alkoi kysyä omistajilta, voisiko hän auttaa tuommalla joitain herkkuja.

Tutkittuaan ja puhuneena lukuisten koiranomistajien kanssa, hän sai selville, että suurin osa ketjuttiin ulkona, koska he pääsivät aitoihin. Lukuisat omistajat uskoivat, että koirien ketjuttaminen ulkona on hienoa, koska se on se, mitä heille opetettiin, oli normaalia.

Gina päätti haluavansa tehdä paljon enemmän näille koirille. Omistajan suostumuksella hän jatkoi puolisonsa ja isänsä kanssa ensimmäistä 4 jalkaa aitaansa. Tämän aidan jatkamisen takia kaksi koiraa pystyi olemaan ketjuttamaton.

Hän sanoo, että hän ei koskaan unohda tunnetta katsella koirien käyttäytymistä heti muutosta heti, kun heidät vapautettiin, heistä tuli nopeasti ”normaalit” koirat. Oli niin ilahduttavaa, että hänet pakotettiin auttamaan paljon enemmän koiria, ja näin C.H.A.I.N.E.D. Inc. aloitti.

Saavutukset

Koska C.H.A.I.N.E.D. Inc. aloitti he ovat pystyneet auttamaan 856 koiraa. He ovat tarjonneet 507 koiran taloa, 511 koiraa on spayoitu tai kastroitu, 27 aitaprojektia ja 202 koiraa on pelastettu ja adoptoitu.

Anteliaat lahjoitukset ja vapaaehtoiset ovat tehneet kaikki nämä mahdolliseksi. 100% lahjoituksista menee suoraan koirille. He ovat tehneet yhteistyötä muiden paikallisten pelastusjärjestöjen kanssa saadakseen lukuisia koiria, jotka ovat spayned tai kastroitu. Niiden 202 koiran lisäksi, että he ovat pelastaneet itsensä ylimääräisiä pentuja ja koiria ja koiria on mennyt suoraan muihin adoptiopelastuksiin.

Kaksi tyytyväistä C.H.A.I.N.E.D. Inc: n apu

Jatkamalla muutosta
C.H.A.I.N.E.D. Inc. jatkaa muutosta lukuisten tarpeessa olevien eläinten elämään. Muutaman vuoden aikana he ovat olleet yli 500 koiraa.

Myös omistajat ovat paljon arvostavia. He eivät halua, että heidän koiransa asuvat sidoksissa; Lukuisat ovat pyytäneet aitaa ja kevyempää solmiota. Jotkut ovat antaneet koiriensa asua sisällä, monet viettävät paljon enemmän aikaa koiriensa kanssa saatuaan apua ja koulutusta eläinsä asuinympäristössä. Jotkut omistajat ovat luovuttaneet koiransa suoraan C.H.A.I.N.E.D. Inc. ostaa koiriensa paremman elämän.

Freemon sanoo: “Uskon, että koiranomistajat luottavat meihin, ja olemme erittäin menestyviä tiedotus- ja koulutuksemme kanssa, koska keskitymme suhteiden rakentamiseen näiden koiranomistajien kanssa. Emme mene sisään ja haukkua määräyksiä, arvioida, kritisoida tai aiheuttaa ongelmia. Olemme erittäin rauhallisia, ennakkoluulottomia, kunnioittavia, informatiivisia ja työskentelevät todella “auttamaan” koiria ja heidän omistajiaan “.

Erilainen pelastus
He eivät ole, että olet tavanomainen pelastusjärjestö, mutta C.H.A.I.N.E.D. Inc. on todiste siitä, että tiedotus, koulutus ja tarvikkeiden tarjoaminen koiranomistajille on melko tehokas muutoksen aikaansaamiseksi. Ketjuista vapauttamien koirien elämää on parantunut huomattavasti.

Jos haluat auttaa, voit tarkistaa heidän sivustonsa nähdäksesi, mitä he tarvitsevat tällä hetkellä; Heillä on myös Amazonin toivelista. Jos et voi lahjoittaa, harkitse heidän tarinansa jakamista. He ovat todistaneet, että joissain tapauksissa laatikon ulkopuolella ajattelu on paras tapa saada asiat aikaan.

Emme voi tehdä kaikkea, mutta voimme kukin tehdä jotain.

C.H.A.I.N.E.D. Inc. on auttanut yli 500 koiraa, koska se perustettiin vuonna 2011

Torstai Barks and Bytes Blog Hop -tapahtumaa isännöi 2 ruskeaa Dawgs ja sydän kuin koira.

Suositeltu lukeminen:

Juhli Pitbull -viikkoa

Sweet Fred tarvitsee toisen mahdollisuuden – Detroit, MI – Hyväksytty!

Auta eläinten turvakoteja poistumatta kotoa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *