Menu Close

Kissat, joilla on työpaikkoja

täällä Yhdysvalloissa, vietämme tänään Labor Day -tapahtumaa, joten tämä viesti on omistettu kaikille siellä oleville kissoille.

Minulla on ollut useita työskenteleviä kissoja elämässäni. Virginia oli ensimmäinen toimistokissani, jota hallitsin eläinlääkkeen, jota seurasi tietysti Buckley, kuten teistä, jotka luet kirjani, tietävät. Amber ei ollut niinkään toimiva kissa, että hän oli tietoisen kissan taustalla inspiraatio, vaikka kuka sanoo, että kirjailijan mewse ei ole kovaa työtä. Allegra ja Ruby osallistuvat tähän sivustoon omilla sarakkeillaan, Allegran maailmassa ja Rubyn pohdinnoilla. Ne on myös nimetty tuotetesterit.

Kissoilla on mitä tahansa määrää töitä. Siellä on myymäläkissoja, toimistokissoja, klinikan kissoja ja hoitokodikissoja. Rakastan käydä kaupoissa tai toimistoissa, joilla on paikallinen kissa. Mielestäni kissan saaminen tiloissa muuttaa täysin yrityksen energiaa.

Jos et ole varma, minkä tyyppistä työtä kissasi menestyisi, kannattaa ehkä puhua Ann Dziemianovicin uran kanssa kissasi. Tämän ihanan kirjan avulla kissasi voi löytää unelmatyönsä! Hän voi suorittaa Meowers-Briggs-uran/ persoonallisuustestin, joka on erityisesti kehitetty kissallesi. Et koskaan tiedä, mitä piilotettuja työkykyjä kissasi saattaa olla satamassa, kun luulet, että hän tekee vain päivän poissa.

Jotkut vaikeimmin työskentelevistä kissoista ovat New Yorkin Bodega -kissat. Äskettäisessä New York Times -artikkelissa 10 New Yorkin kaupunginosan lukijat lähettivät valokuvia bodega -kissoistaan. Lentäminen New Yorkin terveyskoodien tutkalla, joka kieltää eläviä eläimiä ruokaa myyvissä laitoksissa, nämä hiiret ovat alkuperäinen kaupunkien saalistaja, kuten alla olevassa videossa on kuvattu:

httpv: //youtu.be/zhvl3z6pxe4

Hyvää vappua! Jos sinulla on toimiva kissa, jaa tarinasi!

Valokuva: New York Times: Kissat bodegassa, vain tekemällä heidän työnsä

Saatat myös ilahduttaa lukemista:

Kirjakatsaus: Ann Dziemianonvicin ura kissasi

Galleriakissa

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Kissat työssä

Anjellicle -kissojen pelastus: New Yorkin kissojen säästäminen, yksi kissa kerrallaan

Mews ja nips: kissojen parantava voima

«Kirjakatsaus: Bonnie Pembertonin kissanmestari
Hyvää kissan kuukautta 2011 »

13 kommenttia kissoista, joilla on työpaikkoja

Debbie sanoo:

7. syyskuuta 2011 klo 14.26

Kaikki kissat työskentelevät kissoja … Elämme maatilalla ja he pitävät virheellisiä hiiriä ja ilkeitä kärpäsiä talosta. Uskokaa minua, se on win-win-tilanne!

? Herra armahti työkissoja!

Vastaa

Ann Dziemianowicz sanoo:

5. syyskuuta 2011 klo 18.09

Ingrid, kiitos paljon siitä, että sisällytin kirjani kirjoittamaan kissoja! Olen imarreltu. ?

Olen täysin samaa mieltä siitä, että paikallisen kissan saaminen muuttaa kaupan ilmapiiriä parempaan suuntaan!

Rakastan Bodega Cat -videota.

Täällä työskentelevät kissat! Ja suloisille kittille, jolla on ura elämässäsi.

XO

Vastaa

Ingrid sanoo:

5. syyskuuta 2011 klo 18.44

Työskentelevien kissojen viesti ei olisi täydellinen mainitsematta kirjaasi, Ann.

Vastaa

Reneda Baer sanoo:

5. syyskuuta 2011 klo 16.41

Yksi kissojen ammatti on kirjastokissa. Toivon, että kaikilla kirjastoilla olisi kissoja. Vaikuttaa vain parasta saada kissa, jossa ihmiset lukevat, eikö niin ??? Aikaisemmin oli kirjastokissayhteiskunta, mutta en ole varma, onko se edelleen olemassa vai ei.

Talomme meillä on ”työpaikkoja” kaikille kissoillemme. Esimerkiksi: Titan on CAT Trucking -yrityksen toimitusjohtaja. Andy ajaa kuorma -auton hänelle. Laker työskentelee myynnissä osastolla. myymälä. [Hänen suosikki osastonsa on kosmetiikka], Smidgen työskenteli Yhdysvaltain valtiovarainministeriössä, Ouiji on Cat Trucking -yrityksen kirjanpitäjä, areena on tarjoilija kuorma -autopysäkillä, Raider on edelleen koulussa, Mikki Works Dominossa ja Memphis soittaa näppäimistöt bändi. Titan avasi Kissille nuorempina päivinä, joissakin tapauksissa hän kokoontuu toisilla, esp Smidgen, kun hän oli vielä elossa ja pelaa vähän, mutta hän ei tee sitä enää ammattimaisesti jne., Jne., jne…..

Joo, emme melko paljon parasta talossamme, Lolol … mutta rakastamme vauvojamme!

Vastaa

Ingrid sanoo:

5. syyskuuta 2011 klo 18.43

Tietenkin Reneda – Kirjastokissat! Kuinka voisin unohtaa mainita ne! Sinulla on kiireinen ryhmä talossasi – haluaisin varmasti nähdä videon Memphisistä ja Titanista keinuvan?

Vastaa

Katnip Lounge sanoo:

5. syyskuuta 2011 klo 15.17

Minun on sanottava, että mieluummin löydän kissan hiukset ruoastani, jonka rotta kaku!

Vastaa

Ingrid sanoo:

5. syyskuuta 2011 klo 18.42

LOL!

Vastaa

Bernadette sanoo:

5. syyskuuta 2011 klo 10.27

Jotkut ihmiset ajattelevat, että koirat ovat ainoat eläimet, jotka työskentelevät. Tiedämme paremmin! En olisi siellä missä olen ilman kissojen perheitä!

Vastaa

Ingrid sanoo:

5. syyskuuta 2011 klo 15.10

Sama täällä, Bernadette!

Vastaa

Caren Gittleman sanoo:

5. syyskuuta 2011 klo 7.47

Liian hauska!! “Suuret mielet!” Toistin viimeisen vuoden ”uran 4 kissasi” -viestini, rakastan videota, jonka olet sisällyttänyt ja että sinulla on ollut “työskenteleviä” kissoja elämässäsi, ei laiskoja kittiä, jotka minulla on ollut!

Pidä loistava työpäivä!

Vastaa

Ingrid sanoo:

5. syyskuuta 2011 kello 3:10null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *