Menu Close

Koirien takavammat

AddThis jakaa painikkeet FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore2

Vaikka koirien heiluttavat hännät viittaavat usein onnellisuuteen ja ilosta, myös piiskaaminen ja/tai pitkä häntä voi olla monien mahdollisten vammojen lähde koiran seuralaisillemme. Tyypillisimpiä hännän vammoja ovat trauma, kuten sulkemisovi, sen lisäksi, että se on tahattomasti askel. Huomaan, että paljon koiria, jotka haluavat uida usein, tulevat takaisin takavammoihin. Häntävammat voivat myös tapahtua muiden eläinten kanssa tapahtuvien taistelujen seurauksena.

Häntävaurion merkit voivat sisältää haavojen ja/tai puhkaisujen olemassaolon sen lisäksi, että se on epämiellyttävä kosketuksessa. Joissakin tapauksissa häntä voidaan pitää alhaalla nostokipun vuoksi. Diagnoosi tehdään usein fyysisesti; Joskus röntgenkuvat voidaan kuitenkin tarvita sen varmistamiseksi, että hännän toissijaisia ​​luunmurtumia ei ole. Koska rikkaasta hermosta ja hännän verenkierrosta, jopa pienet vammat voivat olla melko epämiellyttäviä ja vuotaa erittäin helposti.

Häntävammojen hoitoon voi kuulua samoin kuin vaikuttavien alueiden puhdistaminen sekä joskus suojaava side, jota voidaan tarvita useita päiviä. Antibiootteja sekä ei-steroidisia tulehduksen vastaisia ​​kipulääkkeitä käytetään myös usein monissa tapauksissa. Olen huomannut, että 30 ° C: n tehokkuuden homeopaattinen hoito hypericum tarjosi kahdesti joka päivä 2–3 päivän ajan melko hyödyllistä kivun minimoimiseksi ja monien takavammojen parantamisessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *