Menu Close

Bella istuu Emma Zenin

AddThis Sharing Buttonshare -sovelluksen kanssa FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore30

Etelä -Kalifornian Pomeranian pelastuksen Pombassadorina minulla on aina mahdollisuuksia haukkua normaaleista syistä, jotka perheen lemmikkieläimet päätyvät eläinsuojeluihin, syihin, kuten hylkäämiseen, harhaan menemiseen, sekä omistajan luopumiseen. Vielä yksi syy, jota en ole vielä haukkunut kanssasi, on kotitalouksien ja metsäpalojen riski; Ihmiset eivät vain päätyneet siirtymään joutumaan, mutta myös eläimet tekevät – jos he ovat onnekkaita tulen pakottamiseen.

Emman tarina alkoi vuonna 2007, jolloin Santiagon päättymisen jälkeen ymmärretty tulipalo asetti tarkoituksellisesti Santiagon kanjonin lähellä syntynyt tuhopolto 21. lokakuuta ja poltti yli 28 000 hehtaaria maata ennen 9. marraskuuta. Eläinten turvakotit missä tahansa päätyivät täyttämään kykyyn eläimiin, jotka omistajat ottivat suojaa heille, tai eläimet, jotka valitaan pakenemaan tulipalosta. Yksi oli Emma. Neljän kuukauden ikäisenä hän löysi itsensä yksin ilman turvakodissa olevaa kotitaloutta, viiden päivän kuluessa kulkee. Debra Jo, Emman ihminen, oli mennyt turvakotiin etsimään lemmikkikoiraa Emman ensimmäisestä päivästä siellä; Hän palasi turvakotiin seuraavan neljän päivän ajan, samoin kuin siellä odotti porttien avaamista Emman julkaisupäivänä varmistaakseen, että Nopawdy muut saavat Emman. Juuri näin Emma aloitti uuden elämänsä sinä päivänä.

Emma on Team O2: n johtaja Emma Zen -säätiöstä, joka on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka tuo yleisön ymmärtämisen lemmikkieläinten turvallisuuden arvoon. Team O2: n johtajana Emma pyrkii keräämään varoja ostamaan erityiskokoisia lemmikkieläinten happimaskeja ja lahjoittaa sitten tämän hengenpelastuslaitteet irtisanomiseen sekä muita ensimmäisiä toimintaryhmiä, joissa niitä tarvitaan. Juuri tässä on kuva Emmasta, joka tarjoaa 70 sarjaa lemmikkieläinten happimaskeja oranssille alueelle CA: n päättyvä viranomainen:

Pet -happimaskit on erityisesti luotu muotoilemaan koirien, kissojen ja muiden kotiperheiden lemmikkieläimien kuonoja sekä mahdollistaa sekä vakiona ja puhtaan hapen lähettämisen savun hengittämisestä kärsiville perheen lemmikkieläimille. Emma ja hänen äitinsä tarjoavat jopa suunnan tarkalleen kuinka naamarit hyödynnetään, missä tarkastaa pulssi, sekä tarkalleen kuinka tehdä eläimille CPR. Tässä on kuva Emmasta, joka työskentelee ensihoitajan kanssa, jotta hänelle voidaan näyttää oikea menetelmä naamion hyödyntämiseksi:

Emma ja hänen äitinsä matkustavat pitämään varainkeräyksiä. Jopa Emman viides syntymäpäivä Pawty oli varainhankintatapahtuma Team O2 Pet -happimaskeille. Kun otetaan huomioon, että Emma Zen -säätiön perustaminen syyskuussa 2010, Emma on toimittanut 974 lemmikkieläinhappimaskipakkausta lopettaakseen asemat, EMS: n, selaa sekä pelastuksen, metsäpalvelujen tai muiden ensimmäisten toimintojen lääkärinhoitoryhmät. Hän järjestää lemmikkieläinkoirien pesut, sponsoroidut osallistumistapahtumat ravintoloissa, kuten Suplantation, ja hänellä on osastoja paljon lemmikkieläinten suuntautuneita tapahtumia, kuten Petexpo. Viime huhtikuussa oli Costa Mesa CA: n Petxpo -alueella, että sain todella istua Emma Zenin kanssa haukkumaan hänen kanssaan vähän samoin kuin meillä oli valokuva yhdessä:

Emma samoin kuin voin olla niin kooltaan niin erilainen kuin rodut, mutta olemme kuitenkin sydämessämme tarkalleen samanlaisia. Molemmat pyrkivät tuomaan ihmisille ymmärrystä jostakin, joka on meille kaikille erittäin tärkeä: hyvinvointi, turvallisuus ja lemmikkieläinten hoito.

Kiitos Emma siitä, että jaoit tämän ajan kanssani ja katson eteenpäin työskentelevän kanssasi varainkeruun kanssa. Soita minulle, GirlFurrend!

Bella on PetMeds TV -mainoksen tähti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *