Menu Close

Lucy Burdette -julkaisun T-luut

vierasjulkaisu
Tämä julkaisu sisältää tytäryhtiölinkit*

Minulla on ollut kissani elämässäni koskaan, koska vuoden vuoden 13. Halusin kahta asiaa syntymäpäiväni sinä vuonna – Mickey Dolenz of the Monkees, samoin kuin kissanpentu. Äitini oli fiksu riittävä suostumaan kissanpentuun. Oli kuitenkin tammikuu, samoin kuin kissanpentu. Hän löysi yhden adoptioperheensa palauttaman puntaan. Kutsimme häntä Tiggeriksi, samoin kuin minulla on vielä kuitti leimattu ”ei palautusta”.

Molemmat karvaiset kotitalousjäsenemme kuolivat viime kesänä niin kuin olen unohtanut heidät kauheasti. Olen huolestunut siitä, etten koskaan löytänyt eläinkavereita niin ihania. samoin kuin tarvitsin aikaa surua, samoin kuin selvittää, mikä olisi seuraava aviomieheni kanssa.

Mutta tammikuussa syntymäpäiväni tuli jälleen ympäriinsä (pelottava määrä vuosia yli 13) samoin kuin päätin, että paljon rohkaisua menemään katsomaan Floridan salaisuuksia eläinsuojelua.

Vanha turvakoti löydettiin Stock Islandilta, samoin kuin se oli pieni ja räjähti eläimistä. (Vapaaehtoiset ja työntekijät olivat innostuneita päästäkseen uuteen rakennukseen helmikuussa.) Tämä oli toimisto sekä odotushuone – toisessa päässä oli harmaa kissaa häkissä nimeltä “Saucy”, Gila Monster, Hamsters , valtava käärme, samoin kuin lukuisia lintuja. Sen lisäksi, että tämä oli välttämätöntä länteen, portin takana oli kukko.

Kaverini Stan meni kanssani – en voi alkaa selittää tarkalleen, kuinka ylivoimainen oli nähdä 60 kissaa neljässä pienessä huoneessa … miten valita? Uskoin tiikeriä, joko keltaista kuten Tigger tai harmaa, kuten Evinrude välttämättömiin länsimysteereihin.

Olemme tyytyväisiä T-luun, jonka kaveri löysi kuntosalilta …

Ja sitten tuli ramppi, erittäin rapea kissanpentu, joka esitteli itsensä rintaani ja tarttui sinne nurisemaan …

Sanoin Stanille: “Oletan, että minut on valittu.” Joten menimme takaisin toimistoon ja sanomme heille, että saan merkinnän rampille.

“Voi”, totesi hallinnollinen avustaja Del, “Rampilla on paljon lämpimää hänen ympärillään.” (Kissansuoja puhu hänen puolestaan.) “Meillä on jo neljä sovellusta.”

“Ok, entä T-luu?”

“Hänellä on myös hänelle pidätyshakemus.”

Joten menin takaisin kotiin, tyytymättömänä ja en pystynyt valitsemaan toista. Kaksi päivää myöhemmin kuntokeskuksen kaverini lähetti jälleen sähköpostitse kuvilla T-luusta:

Hän tervehti minua ovella
Pelattu samoin kuin puristettu
Seurasi minua muihin huoneisiin

Ihmiset, joilla on pidätys

Mennä omaksumaan hänet

Ja niin tein. Hän vietti parin ensimmäisen tunnin pesulatilassa, kun tarkistin salissa ja juttelin hänen kanssaan.

Hänen ensimmäisen päivänsä lopussa… (täytyy pitää kaksisävyinen käpälän …)

Ja tässä on seuraava aamu …

Myönnän olevani täysin harhautunut. Sen lisäksi, että olen tajunnut tarkalleen, kuinka hän selvittää uudessa mysteerissä, joka tulee vuonna 2020. Samaan aikaan kaikki tyypilliset kissan hahmojen näyttelijät pelaavat tehtävänsä tappavassa juhlassa, yhdeksäs Essential West Food -elokuva -kriitikko Secret julkaisi tämän tämän Viikko Crooked Lane Books!

Tappavasta juhlasta

Ennen kuin välttämättömät Zest Food -elokuvien kriitikot Hayley Snow’n kotitalous laskeutuu saarelle kiitospäivää varten ja hänen häätapahtumansa sydämenhoitometsästäjälle Nathan Bransfordille, hänellä on viimeinen tehtävä – arvio merenelävien maistamismatkasta, jonka hänen kaverinsa analysoi Smith. Kun yksi turisteista romahtaa viimeisellä pysäkillä, analyysi vetoaa häntä tutkimaan ennen kuin viranomaiset pilaavat hänen yrityksensä ja sulkevat alueelliset välttämättömät länsiruokat kiertueellaan. Paine kiinnittyy, kun analysointipuhelut soittaa toisen kerran pyytääkseen Hayleyn tyydyttämistä Chef Martha Hubbardiin, joka valmisti välttämättömiä kalkkisuojata maistamismatkalle ja on kauhistunut siitä, että joku myrkytti piirakoitaan tuhotakseen maineensa. Kokit ympäri kaupunkia valmistelevat kiitospäiväjuhlan versioita, mutta Hayley ja hänen kavereillaan on myös murhaajan kanssa mitään delegoitua olla kiitollinen?

Tietoja Lucy Burdette

Kliininen psykologi Lucy Burdette (alias Roberta Isleib) on julkaissut 17 mysteeriä, mukaan lukien viimeisin Essential West Food Movie Critics -sarja, tappava juhla (Crooked Lane Books, toukokuu 2018.) Hänen kirjat sekä tarinat ovat olleet listattuja Agathalle, Anthonylle sekä Macavity Awards -palkinnolle. Hän on Amerikan salaisissa kirjailijoissa sekä rikollisuuden siskojen entinen presidentti. Hän blogit Jungleredwriters.com -sivustossa ja jakaa hänet kuten ruokaa kulinaaristen kirjoittajien kanssa osoitteessa mysteryloverskechen.com. Hän asuu Madison CT: ssä sekä välttämättömänä West FL: ssä. tarkistettiin paljon enemmän. Voit myös löytää Lucyn Facebookista ja Instagramista.

*Mindful -kissan osallistuja Amazon Services LLC Associates -ohjelmaan, tytäryhtiömarkkinointiohjelmaan, joka on suunniteltu tarjoamaan meille merkitystä lakkauttamalla Amazon.com -sivustoon sekä sidossivustoihin. Tämä tarkoittaa, että jos päätät ostaa minkä tahansa tyyppisen linkin kanssanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *