Menu Close

PetmeMeds® -kodinhoitolaitokset ummetetuille koirille tai kissoille

addThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore5

Ummetus on suhteellisen yleinen ongelma lemmikkieläinten omistajille, joihin voi kuulua suoliston liikkeiden vähentyneen taajuuden ja/tai/tai kiireellisyyden vähentynyt taajuus yrittäessään saada suoliston liikkeitä. Yksi paljon yleisimmistä ummetuksen syistä koirilla ja kissoilla on sulamattoman materiaalin, mukaan lukien hiukset, ja muut vieraat ruumiit. Metabolinen ja elektrolyytin epätasapaino voi myös aiheuttaa ummetusta lemmikkieläimissä.

Kissoissa on tietty paksusuolen sairaus, joka tunnetaan nimellä megakoloni, joka voi aiheuttaa toistuvia ummetuksen otteita, tyypillisesti edellyttävät usein vihollisia, ulosteiden manuaalista poistamista ja erityisiä reseptilääkkeitä ja lääkkeitä. Yksi yksinkertaisimmista asioista, joita lemmikkieläin voi tehdä auttaakseen lemmikkiä ummetuksella, on lisätä ylimääräistä kuitua aterioihin. Säilykkeet kurpitsa- ja metamucili- tai psylliumkuoret ovat tyypillisesti melko arvokkaita, kun lisätään aterioihin. Vetasyyli on eläinlääketieteen merkitty tuote, joka voi auttaa ummetuksessa.

Koska ruuansulatuskanavan bakteeripopulaation epätasapaino voi tapahtua, probiootit voivat tyypillisesti auttaa, kuten nopea tasapaino ja Naturvet -ruoansulatusentsyymit. Jos oireet jatkuvat tai pahentavat täydellistä eläinlääketieteellistä arviointia ja ummetuksen taustalla olevia syitä on tehtävä.

Onko olemassa kotona olevia lääkkeitä, jotka olet löytänyt ummetettua lemmikkikoiraa tai kissaa? Jaa kokemuksesi alla olevissa kommenteissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *