Menu Close

Bella jakaa Auntie Joanie’s Christmas Rum Cake -reseptin

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore12

Hei jokapawdy, se olen minä, Bella! Voi koirani, onko minulla jotain todella käpäistä näyttää sinulle niin upeaa, että furrendit kovaavat sinut tähän reseptiin! Se ei ole koirien tai kittien kohdalla, se on ehdottomasti käpälysi ja ne pitävät sinusta tästä. Tämä on minun tätini Joanie’s Christmas Rum -kakun resepti. Joten, vähän ranskalainen oppitunti ensin – maistele place: se osoittaa, että kaikki tavarasi ovat kaikki paikoillaan, joten sinulla on se, kun vaadit sitä:

Kuumenna uuni 325F: iin.

Tässä ovat ainesosat:

1 Boxed vaniljakakun sekoitus

1 Välitön vanilja vanukas sekoitus

4 munaa avaruuden lämpötilassa

1/4 c vettä

1/4 c rommia (huomautus: Kun sitä käytetään leivontaan

1/4 c öljyä (käytämme rypäleöljyä)

Bundt -kakkupannu ruiskutettu hyvin PAM: lla tai vastaavalla leivonsuihkeella

Sekoita kaikki nämä asiat todella hyvin.

Se on paksu, joten varmista, että saat kaikki kuivat komponentit sekoitettuna hyvin märien ainesosien kanssa ja kaada sitten Bundt -pannulle.

Paista 325F: n lämpötilassa 60 minuuttia, testi hammastikulla; Jos hammastikku tulee märällä taikinassa, paista vielä yksi 10 minuuttia tai ylöspäin, kunnes hammastikku on kuiva. Aseta sivuun, mutta jätä se pannulle.

Nyt Mise EN: lle sijainti osa 2:

pieni kastike

bambuvarta

1/2 c sokeria

1/4 lb (1 sauva) voita

1/2 c vettä

1/2 c rommi

Sulata voi pienessä kastikepannussa matalalla lämmöllä, varovainen, ettei ylikuumena ja polttamista; Voi vuodatetaan alhaisemmilla lämpötiloissa kuin margariini. Lisää sokeri samoin kuin vesi, ja nosta hitaasti lämpötila, jotta sekoitus alkaa kiehua.

Keitä 5 minuuttia sokerin nesteyttämiseksi kokonaan; Poista lämpimästä ja lisää hitaasti rommia. Bambu -vartaa hyödyntäen, pistä zillion -reikiä kakkuun; Kaada voi/sokeri/rommi sekoitus kakun päälle pannulle. Älä huolestu, kakku absorboi kaikki nesteet. Peitä muovikäärellä sekä jäähdytys, kunnes se on viileä.

Lahjaesitysvinkit:

Käytän Walmartista ostettuja 4-kilometrin hoitajaastiaa, samoin kuin joitain Wilton 10 ″ -ympäristöjä, jotka on leikattu saksilla astioiden pohjan muotoon.

Käännä kakku kakkupiireihin:

Kääri kakku tiukasti muovikääriin. Olen leikannut 1 1/2 yd: n pituuden 6 ″ suurta tylliä ja drapannut sen säiliön päälle, aseta sitten kääritty kakku tyllin päälle ja kytkenyt keulan kakun päälle. Sitä voidaan nopeasti nostaa astiasta leikkaamista ja tarjoilua varten. Tätä 6 ″ leveyden tyriä voi ostaa mistä tahansa löydät häätapahtumien kakkutarvikkeet, kuten Joannin ja Michaelsin, väreissä.

Näistä valokuvista näkemäsi kakku on osallistunut Antiloope Valley Healthcare Laitoksen vapaaehtoisten loma -leipomyyn.

Äiti pitää vain tästä kakusta, samoin kuin me molemmat toivomme, että teet sen lahjojen antamiseksi osoittamaan sekä furrenssisi että perheesi! Haluamme jokaisen pawdylle erittäin hyvää joulua! Ho Ho Ho!

Rakkaus,

Bella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *