Menu Close

Mistä useimmat ihmiset saavat koiransa?

Mistä sait koiran?

Haluaisin kuulla sinusta.

Onko sinulla sekoitettu koira vai puhdasrotuinen koira?
Mistä sait koiran?

Omistan mustan laboratoriosekoituksen, samoin kuin jotkut ihmiset ovat käsityksen alla, että suurin osa sekoitettua koiria tulee turvakoteista. Olen saanut ihmiset katsomaan koirani ja tilaa minulle: “Voi, siunatkoon sinua pelastuksen adoptioon”.

Mutta koirani ei ole pelastuskoira. Kuten useimmat muttit, hän ei ole koskaan asettanut jalkaa turvakotiin.

Yhdysvaltain kotitalouksissa on tällä hetkellä noin 83,3 miljoonaa lemmikkikoiraa Yhdysvaltojen inhimillisen seuran mukaan [1].

Kuten Mutt, suurin osa näistä koirista ei koskaan mene turvakotiin.

HSU: n mukaan arviolta 6–9 miljoonaa koiraa ja kissat menevät Yhdysvaltain turvakoteisiin vuosittain.

Vaikka otamme 9 miljoonan pahimman tilanteen, meidän on oletettava, että kissat käsittävät vähintään puolet tästä määrästä.

Se jättää meille 4,5 miljoonaa koiraa, jotka saapuvat turvakoteihin vuosittain huippuluokan. Se olisi noin viisi prosenttia Yhdysvaltain lemmikkikoirista, jotka saapuvat turvakoteihin vuosittain.

Niistä koirista, jotka päätyvät turvakoteihin, omistajat julistavat 30 prosenttia HSU: n mukaan.

Joten mistä useimmat ihmiset saavat koiransa?

PetSmart -hyväntekeväisyysjärjestöjen vuoden 2011 tutkimuksen mukaan tyypillisin menetelmä ihmisille koiran hankkimiseksi on kaverilta tai kotitalouden jäseneltä [2].

Tutkimus havaitsi myös, että 19 prosenttia koiranomistajista saa koiransa adoptioorganisaatioista, kuten turvakoteista tai pelastamista, ja 17 prosenttia saa koiransa puhdasrotuisista kasvattajista. Muita lueteltuja lähteitä olivat kulkukoirien ottaminen tai koiran pitäminen nykyisen koiran pentueesta.

Säitin ​​koirani suoraan hänen aiemmasta omistajastaan, samoin kuin ymmärrän, kuinka moni meistä hankki lemmikkimme.

Joskus olemme yhteydessä näihin omistajiin ystävien ja kotitalouden jäsenten kanssa. Joskus käytämme Craigslistia koirien omaksumiseen.

Joskus löydämme koiramme kohteliaana pelastuspaikoilla.

Koiran omaksuminen suoraan hänen aiemmasta omistajastaan ​​työskenteli täysin minulle, koska sain välttää adoptioprosessia – hakemuksia, talon vierailuja, viitteitä ja maksuja. Sain ilmaisen koiran, samoin kuin hänen edellisen omistajansa piti olla se, joka valtuuttaa minut. Olen pysyvästi kiitollinen hänelle.

Joten entä sinä?

Onko sinulla sekoitettu koira vai puhdasrotuinen koira?
Mistä sait koiran?

Viitteet:

1. Yhdysvaltojen inhimillinen yhteiskunta. “Lemmikkieläimet numeroilla.” 2013. http://www.humanesociety.org/issues/pet_overpopulation/facts/pet_ownship_statsistics.html

2. Campbell, Kelly. 2012. “Lemmikkien käyttöönotto ja spay/neutraali: Numeroiden ymmärtäminen.” Petsmart -hyväntekeväisyysjärjestöt. sivu 11. http://petsmartcharities.org/sites/default/files/psos-webinar-11-27-12.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *