Menu Close

Se mitä löysin työskenteleessään kovien koirien

kanssa, kirjoittanut Jennifer Farley
2. joulukuuta 2019
Jos pystyt saamaan koiran luottamuksen, jopa villisimmin käyttäytyvät pennut päätyivät äärettömän paljon helpommaksi hallita hoitopöydällä. Huoli sekä stressi ja ahdistus ovat melkein kaiken huonon käytöksen juuret.

Taitavana freelance -taiteilijana, samoin kuin joku, joka on aina pitänyt koirien ympärillä olemisesta, olen onnekas, että olen löytänyt menetelmän integroida kaksi suurinta innostusta ja innovatiivisia taitojaan uraksi. Olen tällä hetkellä 13. vuosi asiantuntija -lemmikkieläinten groomerina.

Olen havainnut, että suurimmalla osalla lemmikkieläinten hoitomarkkinoilla työskentelevistä ihmisistä on samanlaisia käsitteitä, strategioita, käsitteitä sekä tekniikoita asioiden tekemisestä. Olen myös havainnut, että asiantuntija -mielipiteeni mukaan monet näistä tekniikoista voivat olla hiukan kovia. Tämän artikkelin toiminnan kannalta haluan keskittyä erityisesti koiriin, jotka eivät ole niin helppoja hoitaa.

Jos pystyt saamaan koiran luottamuksen, jopa villisimmin käyttäytyvät pennut päätyivät äärettömän paljon helpommaksi hallita hoitopöydällä. Huoli sekä stressi ja ahdistus ovat melkein kaiken huonon käytöksen juuret. Aivan ensimmäinen asia, jonka kerron jokaiselle henkilölle, joka uskoo miehityksen aloittamiseen hoitomarkkinoilla, on se, että sinun on ehdottomasti pitättävä koirista ehdoitta. Jos et, niin olet turhautunut. He painaavat painikkeitasi, tehostavat sinua, pääsevät ihon alle, merkitsevät sinut pois ja testaavat jokaisen jättämäsi kärsivällisyyden säikeet. Ihmisluonto on turhautua yrittäessään saavuttaa melko perustehtävä ja saada ulkopuolinen voima, joka tekee mitä tahansa voimassaan estää sinua tekemästä niin.

Niin luonnollista, että ihmisen voi olla turhautumista, on myös erittäin luonnollista, että eläin on hermostunut, pelkää tai vastustuskykyinen sellaiselle, jota se ei ymmärrä tai tuntea olonsa mukavaksi. Nämä koirat ovat lemmikkejä. On helppoa uskoa heihin paljon enemmän kuin vain eläin, edellyttäen, että kohtelemme heitä paljon eri tavalla kuin villieläimet; Kun he ovat verkossa kodin sisällämme kanssamme, jaa sänkymme, vastaa komentoihimme, löydä heidän nimensä ja vuorovaikutuksessa meille, kun he vaativat jotain. Uskon, että jotkut groomerit lopettavat työskentelyn pitääkseen mielessä, että nämä ovat itse asiassa eläimiä.
Mainokset

Liian monta kertaa olen kuullut muiden groomerien kommentoivan tarkalleen, kuinka lemmikkikoira vain “tarvitsee” löytääkseen ollakseen vaatimustenmukaisia. He “tarvitsevat” selvittääkseen tarkalleen kuinka seisoa paikallaan. He “tarvitsevat” löytääkseen olla kauhistuttamatta kynsien leikkureista. He “tarvitsevat” löytääkseen kuivausrummun pitämään. He “tarvitsevat” selvittääkseen tarkalleen kuinka mieleen. Älä ymmärrä minua, tehtäväni olisi äärettömän paljon helpompaa ja vähemmän stressaavaa, jos jokainen lemmikkikoira ymmärretään tarkalleen, miten nämä asiat tehdään vaivattomasti; Se on kuitenkin epärealistinen odotus. Se on sinun tehtäväsi sekä groomerina että ihmisenä selvittää tarkalleen, kuinka kiertää esteiden ympärillä.

Koirat, jotka näen lemmikkieläinten hoitomaailmassa, eivät ole mestari -näyttelykoiria. Kilpailun hoitopöydät, näyttelykerrokset, studiot, kamerat sekä valonheittimet eivät ole osa näiden koirien jokapäiväistä elämää. Ei, nämä koirat viettävät päivänsä likaan ja ruohoon, kaivaa reikiä, pureskella täytettyjä eläimiä, halaamalla omistajiensa kanssa, nuuskamalla postilaatikoita aamukävelyillä, haukkumalla sammakoihin ja vain koiria. He eivät “tarvitse” löytääkseen minkäänlaisia aiemmin huomauttavia asioita. He vaativat varmuutta, luottamusta ja lempeää käsi.

Lemmikkieläimet tulevat kauneushuoneeseeni hoidettavaksi, koska ne haisevat samoin kuin heillä on myös paljon hiuksia. Ei ole mitään syytä, miksi nämä koirien vaatimukset seisovat kuin parhaat patsaat hoitopöydässäni. Kysyn heiltä vain, että he ovat riippuvaisia minusta – ja se on eniten, mitä voit kysyä lemmikkikoiralta hoitopöydälläsi. Yksi ihminen, josta he ovat tulleet riippuvaisia ja riippuvaisia, on juuri jättänyt heidät yksin uuteen paikkaan. Tämä on eläin, joka ei ymmärrä sinua, samoin kuin ei ole varma, mitä teet heille. He pelkäävät samoin kuin jotkut toimivat. Uskon vakaasti, että koiran työ tai omistajan tehtävä ei ole heidän hoitamisen mukainen. Groomerina tehtäväsi on työskennellä koiran kanssa. Se on työn ydin; Työskentelet koirien kanssa, ei heille, ei heitä vastaan, heidän kanssaan.

Kärsivällisyys ja rakkaus, kuten klisee kuin miltä se kuulostaa, on hyvä, hyvä, tehokas groomer. Jos ystävä itkee, kun noutat hänen tassunsa, vastaus ei ole kuonoa, hillitä, huijata tai laiminlyö häntä. Löydä menetelmä sen ympärille. Sen sijaan sata se sellaisena kuin se istuu. Hän ei voi luotettavasti olla vuorovaikutuksessa kanssasi, mikä hätälähde on; Olipa kyse kipeä käpälystä, niveltulehduksesta, köyhistä lantioista, herkäistä nivelistä tai vain levoton tunteen olevan hillitty. Katso, onko hänen istuminen alas hänelle paljon helpompaa. Ehkä hän haluaa makaa? Yritä puhua hänelle, rauhoittaa häntä ja saada joku lemmikki häntä ollessasiu yrittää jälleen kerran hyödyllistä. Ainoa valinta on työskennellä lemmikkikoiran kanssa ja kuunnella heitä. Kun pöydälläsi oleva lemmikkikoira toimii äänellä tai fyysisesti, hän yrittää olla vuorovaikutuksessa sinulle. Kuuntele häntä, koska se on kaikki mitä hänellä on.

Minulla on useita pieniä lemmikkikoiran asiakkaita, jotka ovat melko epämiellyttäviä ja parasta tekniikkaa on vain vauva – levittää heitä. Laula heille. Jos he ovat hyviä, kerro heille, että he ovat hyviä. Anna heidän nuolla sinua, heiluta heidän pyrstöään, istua tai mitä tahansa se voi olla, mikä antaa heidän tuntea olevansa hieman mukavampaa. Niiden huutaminen ja rajoittaminen tarpeettomasti vain tuulettaa turhautumistasi niihin, samoin kuin juuri heidän osoittamansa tavat, jotka estävät työtäsi ensisijaisesti. Älä kuonoa heitä, koska he haukkuvat tai kiristävät silmukkaa kaulaansa, koska he haluavat katsoa taaksepäin ja nähdä, mitä teet hänen hännänsä, sen sijaan rauhoittaa heitä.

Toisin kuin ensimmäinen näet hammaslääkärille lapsena, toimenpiteestä ei voida selittää. Ajattele, että molemmat eivät olleet jakaneet täsmälleen samaa kieltä. Sinulle olisi sitten delegoitu päätellen olosuhteet hänen äänensävynsä perusteella, onko käsivarresi kytkettynä tuoliin, samoin kuin kaulaa pitävästä sairaanhoitajasta, kun hän koettelee suuasi instrumenteilla, joita et tunne. Ainoa viestintätyyppi, joka sinulla on lemmikkikoiran kanssa, on äänen ääni sekä kosketus.

Tärkeintä on, ole hieno koirille. Näyttää siltä, että tyypillinen järki, mutta aikanani hoitamisessa olen säännöllisesti järkyttynyt epärealistisista odotuksista ja empatian puutteesta, joita joillakin groomereilla on koirille, joiden kanssa he työskentelevät. Olet tärkeä pala palapelissä, joka on koiran lyhyt elämä. Kuukauden kuluttua hän on pöydälläsi stressaavimmasta ja pelottavasta kokemuksesta, jota hänellä on koskaan tarjoamaan hemmoteltuna elämässään lemmikkinä. Sinä eikä lemmikkikoira hyötyvät taistelusta keskenään. Löydä menetelmä saadaksesi se aikaan ilman koiraa. Tässä maailmassa on myös paljon asioita, joista koirat ovat huolestuttavia kuin se on, pitäkäämme Groomers pois kyseisestä luettelosta.

Lopputavoitteeni minkä tahansa tyyppisen lemmikkikoiran kanssa, jota sulhanen, ei ole palkka, paras hiusten leikkaus tai loistava kärki. Jos lemmikkikoira on vielä valmis, heiluttaa edelleen häntä ja haluaa levätä päänsä polveni, niin olen suorittanut tehtäväni hyvin. ✂️

Jennifer Farley on käsitellyt koirien kanssa, kun hän on 16 -vuotias, syntyi samoin kuin NJ: ssä, samoin kuin tällä hetkellä Floridan Cape Coralissa, Floridassa, loistavalla palvelulla nimeltään pesula N ‘WAG. Hän on viettänyt pitkään työskentelemällä eläinsuojelussa, joka varmisti elintärkeän mentoroidessaan työskentelemään koirien ja kissojen kanssa, jotka eivät ole uskomattoman innostuneita vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Jenniferillä on kaksi mäyräkoiraa ja kissan kotona. Hän on sekä kokopäiväinen groomer ja osa -aikainen taiteilija, joten hän ei voi kuvitella elämää ilman koiria.

Kaikki yhteensä

226

Osakkeet

224

0 –

2

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *