Menu Close

Renapass on riskitön ratkaisu munuaiskysymyksiin kissoissa ja koirissa

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare-ohjelmaan TwittertWittertWittershare-ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreadththismore2

Lemmikkieläinten kroonisen munuaissairauden sydänsärky

Harvat elämässä olevat asiat ovat yhtä epämiellyttäviä kuin katsella, että rakastetun lemmikkisi menettävät taistelun kroonisen munuaissairauden kanssa. Munuaisten tubulaarien ja kudosten vauriot vaikuttavat näiden elintärkeiden elinten luonnolliseen suodatuskykyyn.

Munuaisten vajaatoiminta laukaisee veren toksiinien vaarallisen muodostumisen. Jos laiminlyödään, lemmikkisi voi kuolla seurauksena. Munuaisairaus on kaikki yhtä tyypillistä keski-ikäisissä ja vanhemmissa lemmikkeissä, samoin kuin oireet voidaan usein erehtyä vain “vanha” tilaan. Hoitamaton, krooninen munuaissairaus voi lyhentää aikaa, jonka vietät yhdessä kuukausina tai jopa vuosina. Voit kuitenkin ryhtyä toimiin tukemaan lemmikkisi munuaisten terveyttä.

Kuinka ymmärrät, jos lemmikkisi on munuaissairaus?

Monet lemmikkieläinten vanhemmat eivät ole tietoisia munuaiskysymyksestä, kunnes on myös myöhäistä. Munuaisten sairauksien oireita ovat:

Liiallinen jano

Toistuva virtsaaminen

Vähentynyt aktiivisuus

Ruokahalun menetys

Painonpudotus

Haavaumat

Oksentelu

Ripuli

Vaaleat ikenet

Pahanhajuinen hengitys

Nämä oireet voivat ehdottaa suhteellisen laajaa valikoimaa mahdollisia sairauksia ja häiriöitä, joten on tärkeää, että tuo lemmikkisi eläinlääketieteen tutkimukseen sen selvittämiseksi, onko munuaissairaus ongelma.

Tue lemmikkisi munuaisten terveyttä ja hyvinvointia Renavas ™: n kanssa

Onneksi lemmikkieläinten munuaistoiminnan tukemiseksi tarjotaan tuotteita.
Yksi erinomainen lisäravinne munuaisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi kissoissa ja koirissa on Renavas ™.

Renavas ™: n avainkomponentti on avastamiini, patentti, joka odottaa erityisesti formuloituja aminohappoja ja peptidejä.

Avastamiini auttaa suojaamaan munuaissoluja sekä tubulaareja vaurioilta, säilyttäen samalla tyypillisen verenpaineen sekä nestevirtauksen näiden tärkeiden elinten kanssa.

Renavas ™ menee askeleen pidemmälle lisäämällä luonnonhormonia, joka edistää munuaiskudoksen korjaustöitä auttamaan lemmikkisi munuaisten terveinä.

Onko sinulla ollut vaikeuksia saada lemmikkisi ottamaan munuaislisäainetta aiemmin? Renavas ™ on helpompi antaa lemmikkillesi kuin myös joitain vastaavia lisäravinteita. Avaa vain sprinkle -kapselit ja sekoita jauhe ruokalusikalla lemmikkisi mieluummin märästä ruoasta.

Toinen etu Renavast ™: n valinnasta on, että se ei tarvitse jäähdytystä, toisin kuin jotkut vastaavat tuotteet. Tämä tarkoittaa, että se pysyy tuoreempana pidempään, samoin kuin erityistä varastointia koskevaa vaatimusta.

Renapast ™: n säilyvyys on 3 vuotta, samoin kuin on annettu kissoille ja koirille yli 4 miljoonaa kertaa ilman epäsuotuisia sivuvaikutuksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *