Menu Close

Petquest 2016

henkilöstön mukaan
3. elokuuta 2016

Viime kesäkuussa Petquestille tuli uusi ennätysvuosi. Kokonaishallinta kasvoi 13% yhteensä 1 469 hoitajista. Tänä vuonna kilpailivat myös 76 erilaista groomeria, mikä teki siitä eniten kilpailun osallistujia näyttelyn historiassa.

Petquest pidettiin 23. kesäkuuta 26. kesäkuuta Roberts-keskuksessa Ohion keskustassa. Roberts -keskuksen tiedetään olevan erittäin koiraystävällinen hotelli- / kongressitila. Siellä on pysyvä uima -alue, nimetty, aidattu koiran leikkialueella ja ystävällinen henkilökunta, joka on aina nopea tervehtimään sinua ja koiraa.

Jill Pipino, Groomer, joka matkusti näyttelyyn New Yorkin osavaltiosta osallistuakseen ja puhumaan, sanoo, että Petquest on hänen suosikkiohjelmansa, koska “se on niin rento ja kaikki ovat niin henkilökohtaisia.” Jill rakasti myös tiloja: ”Tämä hotelli on niin ystävällinen koiria kohtaan. Ja he tekevät niin paljon, että koko kokemus olisi parempi uima-, kävely- ja puhdistusasemilla. Voi, ja parkkipaikalla on meijeri kuningatar! ”

Petquest on kasvanut vuosittain, mutta yksi. Se oli muutama vuosi sitten, kun show putosi isänpäivään. Tänä vuonna toinen osa näyttelyhallista oli avattava lisätoimittajien sijoittamiseksi.

Lisätietoja vuoden 2016 näyttelystä löytyy Petquest.com -sivustolta. Luettelo näyttelystä tukeneista yrityksistä löytyy ”myyjät” -välilehdellä. Ohjelma palaa ensi vuonna, 22. kesäkuuta-25. kesäkuuta 2017. Tiedot lähetetään verkkosivustolle, kun ne ovat saatavilla. ✂

Kaikki yhteensä

19

Osakkeet

19

0 –

0 –

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *