Menu Close

Kuinka arvioida mahdollisen uuden kissan

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumasi facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore1

Lämpimän sääolosuhteiden kanssa tulee kissanpentu, aika, jolloin turvakodit kaikkialla ovat täynnä kittiä, jotka toivovat löytävänsä kodin. Tämä on erinomainen aika miettiä yhden miljoonien kodittomien kissojen/pentujen omaksumista, jotka ovat tässä maassa. Jos ajattelet uuden kissan ystävän adoptointia, miten varmistat, että hän on terve? Kun valitset kissan tai kissanpennun turvakodista, kissan huoltajien tulisi miettiä muutamia terveys- ja hyvinvointivinkkejä sekä ehdotuksia, jotta varmistetaan, että heidän kissan kaverinsa on terveellinen lisä taloihinsa monien vuosien ajan tule.

Käyttäytyminen
Vaikka turvakoti voi olla pelottava ja stressaava ilmapiiri kaikenlaiselle herkälle kissan, kissan vartijoiden tulisi tuntea olonsa mukavaksi käsitellä uusia lemmikkejään naarmuuntumatta tai puremana. Vaikka on ehdottomasti hienoa tarjota villimpää tai luonnonvaraisempaa kissan uutta kotia, tällaiset kissat vaativat yleensä paljon enemmän aikaa, kärsivällisyyttä ja varovaista käsittelyä viikkojen aikana jopa kuukausiksi sopeutuakseen uusiin koteihinsa. En todennäköisesti ehdota sellaisia ​​kissoja niissä taloissa, joissa on pieniä lapsia tai imeväisiä.

Ulkomuoto
Kun tarkastavat visuaalisesti kissoja ja pentuja, ihmisten tulisi etsiä varmistaakseen, että kissan hengitys hengittää nopeasti ja mukavasti ilman äärimmäisiä silmiä tai nenän päästöjä. Monet turvakoti -olosuhteissa olevat kissat ovat alttiita sekä akuutteille että kroonisille virus- ja/tai bakteerien hengityselinsairauksille, samoin kuin vaikka monia näistä tiloista voidaan nopeasti hoitaa antibiooteilla ja muilla tukevilla toimenpiteillä, on erityisiä kissoja, jotka saattavat olla Kissan krooniset operaattorit tai muut virukset, jotka voivat olla elinikäisiä kysymyksiä.

Testaus
Useimmat turvakotit tarjoavat kissan leukemiaviruksen (FELV) sekä kissan immuunikatoviruksen (FIV) verikokeita, samoin kuin on voimakkaasti ehdotettu, että kaikki kissat testataan näille viruksille ennen kuin ne hyväksytään. Niille kissoille tai kissoille antibiootteja, jotka koskevat ylähengityselinfektioita varten, ehdotan, että terapiaohjelma saadaan päätökseen turvakodissa ennen tällaisten kissojen tai kittien omaksumista.

Suoja-
Arvioidessaan kissan tai kissanpennun mahdollisesta adoptiosta, huoltajien tulisi arvioida häkin ilmakehää kaikenlaisia ​​oksentelua tai ripulia koskevia merkkejä sen lisäksi, onko kissan kissan lihaksikas, samoin kuin yhtä ohut. Vaikka suurin osa turvakoteista mataa rutiininomaisesti kissojaan tai kissanpentuja, rokottaa niitä tyypillisten suolisto- ja/tai ylähengitysteiden virusten lisäksi, monilla kissoilla on ruoansulatus- tai hengityselinten oireita, koska tällaisten kissojen stressin ja syrjäyttäminen suojatilanteissa .

Ruokavalio
Hyväksyessään varmistaisin, että heidän uuden kissankaverinsa sijoittaisin mieluiten luonnollisen liharuokavalion, jossa on hyvin vähän kuiva ruokaa tai kibbleä. Näiden yksinkertaisten vinkkien noudattaminen voi ehdottomasti auttaa maksimoimaan mahdollisuudet aloittaa oikealla tiellä, kun kaikenlaisia ​​uusia kissan kissaa ajatellaan turvakodista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *