Menu Close

[Uusi tuote] Clavamox Chewable Tablet

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwitterTWittertWittershare PinterestPinterestPinterESTHARE: lle Moreaddthismore

Koirien ja kissojen iho -infektiot ovat usein kivun ja epämukavuuden syitä. Haavat, paiseet ja vauriot on aina tutkittava ja hoidettava eläinlääkärisi toimeen ennen vakavan tartunnan tarttumista. Eläinlääkärit määräävät tyypillisesti Clavamox-pureskeltavia tabletteja turvallisiksi, helppokäyttöisiksi antibioottihääkkeiksi, jotka ovat tehokkaita bakteereja vastaan, jotka aiheuttavat lemmikkieläimissä ihon infektioita.

Miksi koirat ja kissat saavat iho -infektioita?

Lukemattomat bakteerit elävät lemmikkisi iholla luonnollisesti. Kun koiran tai kissan immuunijärjestelmä on vahva ja toimii kunnolla, nämä taudinaiheuttajat pidetään kurissa. Vaikka lemmikkisi kokee ihon haavan kutinaa naarmuuntumisesta, terveellinen immuunijärjestelmä pysäyttää haitallisten bakteerien ylikuorman, joka voi johtaa infektioon. Jos lemmikkisi immuunijärjestelmä on vaarantunut, ihon tauko on kuin avoin ovi bakteereille päästäksesi lemmikkisi vartaloon ja kokoontumaan, mikä johtaa punaiseen, kutiaan ja mätä täyttämiin vaurioihin. Hoitamattomat, koirien ja kissojen iho -infektiot voivat kehittyä pyodermiksi tai jopa systeemisiksi infektioiksi, jotka voivat aiheuttaa vakavia terveysuhkia.

Koirien ja kissojen iho -infektioiden syitä ovat:

Hyönteisenpuremat

Naarmuuntuminen

Haavat onnettomuuksista tai taisteluista muiden eläinten kanssa

Kirppu -allergian ihottuma

Allergiset reaktiot ruokaan tai ajankohtaisiin/hengitettyihin allergeeneihin

Autoimmuunisairaudet (pemphigus -kompleksi, systeeminen lupus erythematosus jne.)

Tasauksen tai lääkkeiden aiheuttama tukahdutettu immuniteetti

Mitkä ovat lemmikkieläinten iho -infektion oireet?

Kissan tai lemmikkikoiran iho -infektiot voivat sisältää:

Punoitus

Alueen liiallinen lämpö

Kutina/naarmuuntuminen

Kuori

Ihon skaalaus

Hiustenlähtö

Avoin ja/tai huuhtelevat haavaumat

Pustules (rakkuloita, jotka on täytetty mätällä)

Voimakas tai huono haju

Lemmikkieläinten iho -infektioiden diagnosointi ja hoito

Jos epäilet, että kissasi tai lemmikkikoiralla voi olla iho -infektio, pyydä neuvoja eläinlääkäriltäsi diagnoosia ja hoitoa varten. PET -lääkitys voidaan määrätä vain tartunnan aiheuttavien bakteerikannan tunnistamisen jälkeen. Eläinlääkäri tutkii todennäköisesti lemmikkisi täydellisellä fyysisellä tutkimuksella, samoin kuin diagnostiset laboratoriotestit, kuten verikokeet, virtsa -analyysi ja ihon kaavin testi.

Kun lemmikkisi iho -infektion syy on diagnosoitu, eläinlääkärisi voi määrätä antibiootteja tai sienilääkkeitä havaitun patogeenin mukaan. On ratkaisevan tärkeää olla ottamatta antibioottihoitoa omiin käsiin. Väärän antibiootin käyttäminen voi tappaa bakteerit, jotka ovat hyödyllisiä lemmikkillesi, ei infektion perimmäisen syy. Tämä voi aiheuttaa lemmikkisi terveyden heikkenemisen merkittävästi. Älä anna antibiootteja, jotka on määrätty ihmisille kissoille tai koirille, koska tämä voi olla hengenvaarallista.

Kuinka voin pysäyttää lemmikkini iho -infektiot?

Lemmikkisi immuunijärjestelmän pitäminen vahvana, samoin kuin ihon ja turkin hyväksi huolehtiminen auttaa estämään pienen leikkauksen tai kaavinta iho -infektion kehittämisestä.

Anna lemmikkisi päivittäinen multivitamiini, samoin kuin hyvä iho- ja päällyste, joka koostuu omega 3 -rasvahapoista. Mitä terveellisempi lemmikkisi iho on, sitä vähemmän alttiina se on bakteerien epätasapaino, joka voi johtaa iho -infektioon.

Lemmikkisi uiminen usein kosteuttavalla lemmikkishampoolla auttaa pitämään ihon kutina minimissä.

Varmista myös, että pidät lemmikkisi suojattuna kirppuilta ja punkkeilta, koska nämä tuholaiset ovat tärkeä lähde kutinaa, naarmuuntumista, ihon ärsytystä ja sairauksia kissoissa ja koirissa.

Clavamox -pureskeltavat tabletit valloittavat lemmikkien iho -infektiot

Clavamox -pureskeltavia tabletteja käytetään ihon ja pehmytkudoksen infektioiden hoitoon koirilla ja kissoilla. Mukkaava, pureskeltava tabletti on helppo antaa lemmikkisi ja jokainen on pisteytetty helpon jakamisen vuoksi, jotta annat oikean annoksen joka kerta.

Eläinlääkärit määräävät Clavamox -pureskeltavia tabletteja monenlaisten bakteeri -iho -infektioiden hoitamiseksi, mukaan lukien paiseet, haavainfektiot, selluliitti ja pyoderma. Ne myydään tablettia kohti, joten saat vain mitä lemmikkisi tarvitsee. Tämä auttaa pitämään kustannukset alhaisina ja varmistamaan lemmikkisi lääkityksen tuoreuden.

Saatavana neljänä vahvuutena, Clavamox -pureskeltavat tabletit koostuvat amoksisilliinista ja klavulanihaposta. Tämä laajapektrinen antibiootti hoitaa onnistuneesti useita erilaisia ​​bakteeri-infektioita kissoilla ja koirilla, ja sitä on saatavana vain reseptillä. Kysy eläinlääkäriltäsi, ovatko Clavamox -pureskeltavat tabletit ihanteelliset lemmikkillesi.

New ProductsPet HealthPet MedicationsSin ja CoatVeterinary Care

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *