Menu Close

PetmeMeds® Helvittävät iho -infektiot lemmikkieläimissä teepuuöljyllä

addThis jakaa painikkeet FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwitterTWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore83

Eläinlääketieteen kiinnostus on kasvava vähemmän myrkyllisiksi keinoon auttaa lemmikkieläimiä, joilla on kroonisia iho -ongelmia ja allergioita. Yksi näistä nopeasti kasvavista alueista on elintärkeiden öljyjen käyttö, kun teepuuöljyä käytetään yhä enemmän ajankohtaiseen käyttöön. Teepuuöljy-antibakteerinen, sienilääke ja viruksenvastainen antivirus on myös myös loistava anti-inflammatorinen.

Monet eläinten huoltajat ovat käyttäneet sitä paikallisten ihon tulehdusten ja -infektioiden hoidossa hotspoiden lisäksi. Vaikka se voi toimia loistavasti joissakin eläimissä, toisissa tapauksissa tarvitaan tavanomaisia ​​lääkkeitä. Syynä tähän on se, että jokaisella potilaalla on ainutlaatuinen alttius tietyille sairauksille paitsi ilmaistujen oireiden suhteen, myös tehokkuusasteen suhteen reagoidessaan erilaisiin lääkkeisiin.

Samalla tavalla yksi henkilö voi reagoida yhteen antibioottiin tai lääkitykseen, kun taas sama antibiootti ei auta toista henkilöä. On myös tärkeää huomata, että kissat voivat olla herkkiä teepuuöljylle, joten käyttäisin varovaisuutta käyttämällä tiivistettyä öljyä, kuten teepuu kissoissa niiden ainutlaatuisten maksan vieroitusreitejen takia. Monissa lemmikkieläimissä teepuuöljy on ehdottomasti elinkelpoinen vaihtoehto ajankohtaisille tavanomaisille lääkkeille. Tarkista aina eläinlääkäriltäsi, jos reaktio tapahtuu ja/tai jos lemmikkisi tila jatkuu tai pahenee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *