Menu Close

Voimmeko puhua SEC: n tilauksista?

I Harbour ei harhaluuloja: Tämä viesti ja aihe on elämäntapa-spesifinen ja ei sovelleta, ainakin ei täysin, paljon ihmisiä. Kuitenkin, jos olet tilanteessa kuin minun, toivon, että se voi olla hymyillen hyödyllinen.
Joten, mikä on meidän tilanne?
John työskentelee kokopäiväisen työn, joka on tällä hetkellä / tilapäisesti kotona. Hänellä on asettanut toimistoajat, työtoverit, kokoukset ja määräajat, jotka eivät salli joustavuutta. Onneksi hän ei toimi viikonloppuisin.
Olen itsenäinen ammatinharjoittaja, mikä tarkoittaa, että minulla on joustavuus ja voi keskittyä ponnisteluihini 3-vuotiaan ja 1-vuotiaan elossa. Paljon viime vuodesta olen herännyt noin 5:30 työskennellä pari tuntia ennen kuin he olivat ylös. (Tämä koko kuukausi on kuitenkin päättänyt nukkua, mutta sinun on käynnistettävä uudelleen 5 am-hälytys maaliskuussa). Työskentelen myös sunnuntaisin ja satunnaista lauantaina.
Heittää kaikki muut vastuut – DWAA, CWA, eläimet, tapaamiset, Astridin erilaiset hoitomerkit, viittomakieliset luokat pitävät talon jonkin verran puhtaana ja kulkevat sujuvasti, ruokinta neljä ihmistä ja kolme eläintä miljoona kertaa päivässä jne. Jne. Olen venyttynyt todella ohut. Kun tytöt nukkuvat, pudotan sänkyyn.
Kukaan muu tunne näin?
Yksi tapa yritin löytää aikani viime kesänä oli yksinkertaistamalla ja minimoi tehtäviä. Kukaan meistä ei halua vaeltaa kauppoja juuri nyt, ja en erityisesti halua ottaa Astridia (hän ​​on alle kaksi ja ei voi käyttää maskia), joten automatisoin jokainen asia, jonka voisin ajatella.
En tiedä kuinka paljon aikaa se pelastaa minut, mutta olen varma sanomalla paljon. Lisäksi se pelasti meidät tonnia rahaa, koska useimmat paikat tarjoavat alennuksen toistuville / automaattisille toimituksiin ja ilmainen toimitus. Kuitenkin täysin selväksi, olen paljon kiinnostunut säästää aikaa kuin rahaa tällä hetkellä. Joten, jotkut näistä voi olla kalliimpi kuin käytännön työ – noin vaihtoehto, mutta minulla ei yksinkertaisesti ole muuta minuuttia päivässäni. Kuten sanoin, nämä ajatukset ovat täysin elämäntapa-spesifisiä.
Tässä viestissä rikkoen joitakin lemmikkieläinten liittyviä tilauksia, jotka ovat pelastaneet minulle eniten, ja minä heitän muutamissa ei-lemmikkieläinten suosituksissa lopussa.
Huomaa: Monet näistä palveluista tarjoavat viittauslinkin tai alennuskoodin, joten jaamme alla olevia. Jos tilaat näistä linkeistä, saatat saada alennuksen (ehdottomasti huomauttaa missä), ja saan viittausluoton.
Katsotaanpa säästöjä, meidän on?
Koiran elintarvikkeiden tilaukset
Tuore ruoka toimitetaan aikataulussa. Tämä on toinen tärkeä asia, itse asiassa: Tilaukset, jotka ovat 100% automaattisia (ne lähettävät sinulle seuraavan tuotteen ennen kuin loppuu) ovat niiden painon arvoisia. Aivomme ovat jalostettavaksi, eivät varastointi ja joilla on yksi vähemmän ajatella säästää aikaa ja aikaa uudelleen. Suosittelen viljelijän koiraa, koska se on terveellistä ruokaa, joka toimitetaan automaattisesti esivalmistetuissa määrissä. Olemme aina kiertäneet sitä rehellisellä keittiössä, mutta Cooper kehitti jonkinlaista outoa reaktiota THK-kaavaa, jota hän oli ollut ikäisille. Meillä on todella suositus toiselle ruokaa jaamme sekunnissa. MUTTA! Jos etsit terveellisiä, täydellisiä aterioita, jotka on toimitettu koirasi aikataulussa, esiasennettu ja valmiiksi palvelevat, tilataksesi tämän linkin saadakseen 50% alennuksen maanviljelijän koiran kokeilulaatikosta.
Lisäliittymät
Kissat vievät päivittäin vitamiinia, yhteinen täydennys ja probioottinen. Cooper saa yhteisen täydennyksen, probioottisen ja allergia-lääkkeiden. Kalaussäiliö ja nisäkkäiden veden suihkulähteet tarvitsevat uuden suodattimen joka kuukausi. Kaikki tämä perustetaan automaattisena toimituksen PETCCO kahdeksan viikon välein. Lisäämme myös kiippaleen, maku villi antiikin jyvyt, Coop.
Toista toimitus on kätevä, koska se on automaattinen, mutta tämä on ollut vähiten saumaton kaikkiin tilauksiin. Miksi? Esimerkiksi kukin lisäravinteista tuli eri laskennat, joten minun piti laskea, kuinka monta me tarvitsimme yhteensä jokaiselle eläimelle kahdeksan viikon ajan, ja päädyimme liian monta ja ei tarpeeksi toiseen Se tasapainotetaan. Sitten Petco yllättäen ei lähettämättä mitään aikaa (vaikka he palauttivat summan, he eivät koskaan kertonut meille) ja sitten tällä kertaa heidän ympärillään olivat kissojen vitamiineja (he antoivat meille luoton), mutta se oli Säilytä, joten meidän piti todella mennä Petcoon saadaksesi sen. Ei merkittävää kauppaa tietysti, mutta silti monimutkaisempi kuin toivon, että tilaus on.
Cat pentue Auto Delivery
Kahdeksan viikon ajan saamme kaksi laatikkoa ruohonsiemeniä kissan pentueelta vain luonnollisesta lemmikkieläinten automaattista toimituksesta. Saumaton, ongelmaton, säästää rahaa kohteisiin ja merenkulun, ei voi mennä vikaan tämän kanssa.
Siivous tarvikkeiden tilaukset
Tilasin puuton paperipyyhkeitä, kudoksia ja wc-paperia siitä, kuka antaa paskaa? Me rakastamme tuotteitaan ja helppokäyttöisyyden. Vaikka maailma kohtaat TP-pulaa, he kunnioittivat tilaajiensa tilauksia koko ajan. Meillä ei ole koskaan ollut aukkoa. Kaikki automaattinen, kaikki ympäristöystävällinen. Tämä linkki saa 10 dollaria ensimmäisestä tilauksestasi.
Sama estäägent. Te, En voi selittää pyykin määrän vauva ja esikoululainen ja koira ja kaksi kissaa ja kaksi aikuista, jotka vuoto ja liikunta tuottaa. Teen niin paljon pyykkiä. Se on pohjimmiltaan minun osa-aikaista työtä. Tilasin pystyraitasukat Dropps ja ymmärtää, että se on muovi-vapaa ja saapuu tänne ilman minua koskaan ajatellut sitä tai loppumassa. Yritimme astianpesukone välilehdet, mutta ne eivät toimi meidän kone. Meillä on erittäin kovaa vettä, joten olen arvaamaan, että oli ongelma, mutta pesuaine on ollut suuri. Saamme Unscented koska Coopsie ihon allergiat! Tämä linkki saa sinut $ 15 ensimmäisestä tilauksesta.
Leluja ja herkkuja (VALINNAINEN!)
Ei keskustelua lemmikin liittymien on täydellinen ilman BarkBox mainintaa. TBH, me peruutetaan meidän jonkin aikaa, koska olemme yrittäneet toinen laatikko, joka oli ”kova” leluja, mutta Coop tuhosi nuo yhtä helposti ja joka kuukausi oli lähes samanlaisia ​​tuotteita. Menemme takaisin BarkBox sillä vaikka hän aikoo silputa leluja, ainakin he ovat söpö ja hauska. Tämä linkki saa sinulle ilmaisen kuukauden kokeilemaan sitä.
Tilaukset Sillä Humans
Emme tietenkään hyötyä, joka antaa paska? ja pystyraitasukat Dropps myös, mutta meille ihmisille minulla on kaksi muuta Suosittelen:
Quip: OK, olen luiskahtanut tämän vahingossa, ja se ei ole mitenkään välttämätöntä, mutta en kirjaimellisesti voinut koskaan muistaa ostoa hammasharja täyttöjä tai tilalle. Olemme aina loppui hammaslankaa, ja se ei koskaan tehnyt ostoslistan, ja niin edelleen. Olen nähnyt tämän käytävällä Target. Kun ostaa, he lähettävät sinulle täyttö pään (ja vaihtoakun!) Aina olet erääntyvät uuteen. Suusi kiitos. Tämä linkki saa sinut $ 5 täyttöjä.
Instacart: Meitä uskomattoman COVID-varovainen täällä. Haluamme mennä kauppoihin mahdollisimman harvoin. Joten, olen vaihtanut Instacart viikottaisen Aldi järjestyksessä. Se säästi meiltä bucketload rahaa (joka osasi monta päivittäistavarakaupan myymälöissä heräteostoksia olimme tehdä?!?!) Ja niin kovin paljon aikaa. Ei ajoa ja sieltä ei löytää ajoneuvon pysäköintitilaa, ei paini kaksi rasvattu ylös alligaattorit, er, lapset jne He vain sekaisin sen kokonaan yhdellä kertaa. Yleensä he ovat niin hyviä noin texted kysymyksiä, vaihdettavaa, ja niin edelleen. Jos et ole vielä kokeillut Instacart, linkki saa sinut $ 10 kohti elintarvikkeita.
Olen myös perustanut tilauksen mustetta tulostinta (vakavasti, te … HP automaattisesti sähköpostit mustetta, kun kirjoitin vähissä … kuten, miten?!?), Mutta pysähdyin minun StitchFix tilausta, koska en tietenkään ei tarvitse poistua talosta joten juuri kulumista hiki koko ajan.
Lopulta tiedän liittymät eivät sovi kaikille.
Jotkut voit itse nauttia menossa kauppaan! Kuulin kaveri äskettäin joka sanoi menossa ruokakauppaan antaa elämänsä, koska se on hänen ainoa retki noin muita ihmisiä. Meidän kaikkien täytyy selvittää, mikä toimii itsellemme ja elämäntavat, mutta jos olet kuin minä … tuntuu siltä, ​​että olet hukkuminen, kuten ei koskaan ole tarpeeksi aikaa, kuten sinun tarvitsee vain jotain pudota pois lista … Toivon todella tämä on hyödyllinen.
Ja jos olet löytänyt aikaa säästävä tai rahaa säästävä temppu, tai jos olet havainnut jonkinlainen automaatio-, jaa kommentteja. Mielelläni kuulla ideasi!
Tai jos luulet tämä on täysin hullu, jakaa sekin! Voimme kaikki oppia toisiltaan, missä me pudota tilaus-tai-kauppa-IRL spektrin!
Jakaminen on välittämistä!

Tallentaa

Liittyvä
Yrittää pitää kiinni päästää irti (tai Tuolloin en voinut ottaa Emmett hänen onkologia tapaaminen) Tänään ensimmäistä kertaa, John vei Emmett ja Purdue hänen neljännesvuosittain lavastus nimitys ilman minua. Hän ottavat vain Lucas kerran ilman minua, joten tämä on vasta toinen kerta, kun olen jäänyt Purdue tapaaminen. Saat miljoona syytä iso ja pieni, se vain ei …
01 • 18 • 17 tuuman “Terveys”

ThankfulI’m kiitollisia koirien villapaitoja. Olen kiitollinen hiljainen aamuisin sohvalla, alla kasa peittoja, Cooper unessa jaloissa, kirjoittaminen pois ennen perheeni herää. Olen kiitollinen loma koristeet ja, mikä tärkeintä, loma ruokaa. Olen kiitollinen talvi ja kylmät yöt mennessä …
12 • 05 • 19 tuumaa “OMD!”

Bloggaaminen bloggaaminen pitäisi olla vaikeaa, mutta silti olemme … (plus, ilmainen tarroja!) Olen täysin valmis voit tsktsktsk ravistellen päätäsi jälkeen Sanon tämän (kuuluisat viimeiset sanat, anyone?), Mutta tässä menee: Olen tainnut vihdoin kahvaa … no, tavaraa. En tarkoita täysin. mutta useimmiten. Tai, osittain muutenkin. {{Note: Kirjoitin luonnoksen tämä viesti minun …
06 • 01 • 17 tuuman “OMD!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *