Menu Close

Koiran kuonot sekä kaupungin koirat, 1900

koiran kuonat, n. 1900.
Vuonna 2005 ostin tämän viktoriaanisen koiran kuonon Internet-huutokaupasta. Ymmärsin, mitä se oli, koska olin nähnyt puun kaiverrus 1900 samankaltaisesta (tai mahdollisesti se on sama) kuono. Se on erittäin epätavallinen eloonjääminen utilitaarisesta erästä – artefakti, joka kuvittelen, kukaan ei halunnut tai tuntui emotionaalista. Se selviytyi, jopa vaurioituneessa kunnossa, koska joku ei vain heittänyt sitä pois.

Pieni kuva on yksityiskohtia luettelosta urheilusta suuresta liiketoiminnasta, joka myös tarjosi koiran tarvikkeita sekä laitteita. Uskon, että minun kuono on “patentti-automaattinen kuono”, joka näkyy hyödyntää suuremmassa kuvassa koiran päätä. Nämä kuonat kehitettiin ilmeisesti, jotta koirat voivat hengittää helposti, juoda vettä sekä housua samalla, kun välitään heitä avaamaan suuhunsa riittäviksi.

Koiran kuono, teräskaapeli sekä nahka. Maker tuntematon, amerikkalainen, 1880-1920. Hihna, joka sopii pään takaosaan, on rikki,
Äärimmäinen koiran osa oli, kun osa tunnollisesta koiran hoidosta. Se koska useat koirat mahdollisuus vaeltaa jopa kaupungeissa, sekä koira puree oli todellinen kansanterveyden ja hyvinvointi ongelma. Niin myöhään kuin 1917, Philadelphian kaupungin toimitukset mahdollistavat koirien vaeltaa niin kauan kuin he käyttivät “Wire-korin kuono” sekä kaulus, jonka omistajan nimi kirjoitti metallilevyyn. Äänenvaimennus näyttää olleet erityisen tiukat kesällä kuukausina, jolloin raivotautien uskotaan olevan monia yleisiä. (Yritän edelleen selvittää, kun raivotautiset laukaukset koirille päätyivät rutiiniksi. Jos sinulla on tietoja tästä, arvostan tätä viestiä kommenttia.)

Toinen näkymä koiran kuonosta, joka on asennettu tyyppiin, jota käytetään “Lemmikkieläimet Amerikassa”.
“Kaikki, mitä tein, oli murhattu vähän,” Vincent Colbyn jälkeen. Litografia, CA. 1910.
Toinen näkemys kuonosta näyttää yhden sen monista merkittävistä ominaisuuksista: sillä on silmukat kaapelista, jotka ovat “sieraimia”. Tämä koristelu ei ole tehnyt minkäänlaista eroa kuonon tehokkuudessa; Se näyttää olevan pelkästään tyylikäs asia! Kuomen sivunäkymällä on myös herkullinen tyyppi; Se näyttää olevan kuvitteellisen koiran pään muoto.

Vaikka äiti oli yleinen, ihmiset myös hauskaa käytännöstä, mikä viittaa siihen, että asianomaiset ihmiset ovat täysin yhtä paljon koiran puremista. Noin 1907, postikortti taiteilija Vincent COVY julkaisi kuvan nimeltä “Kaikki, mitä tein oli murhata vähän.” Se päätyi näkyväksi, samoin kuin uudistettiin useissa muodoissa, mukaan lukien versio nimeltään “yleisön turvallisuudelle”. Kuvaa tarjottiin, kun tulosteina on kehystetty (kuten tässä kuvassa) sekä jopa ilmestyi ääriviivat piirustuksena puinen plakki, joka on tarkoitettu käytettäviksi puulämmitteisen talonrakennuksessa.

Koiran kuonot sekä siteet, jotka ovat saatavilla J. C. Decker, Inc., Montgomery, Pennsylvania, 1939.
Vuoteen 1939 mennessä tyylikäs kaapelikompanan kuonat korvattiin näillä kestävät nahka-esimerkit J.C. Decker, Inc., liiketoiminta, joka teki hihnat, kaulukset sekä muut koiran laitteet. Huomaa kuono oikeassa alakulmassa; Se on “poliisi koira” kuono.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Lisää

Linkediini
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

New Yorkin eläinlääketieteellinen sairaala, 1900: varhainen pieni eläinten käytännöllinen 7, 2015 kissat ”
Kaksi vanhaa koiraa, jotka ottavat lentoliikenteen 15, 2015 koirat ”
Kirput sekä muut kuttimet – “Tis vielä kausi (kaksi osa) 5. lokakuuta 2016” koirat “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *